RFID IDENTIFIKATIONSETIKETTER

RFID identifikationsetiketter – bruges med henblik på korrekt identifikation af produkter, halvfabrikata, komponenter eller lagerenheder under produktions- og logistikprocesser. De vises oftest som permanente etiketter med en trykt kode og identifikationsnummer. Data som programmeres ind i RFID-etiketten, fremskynder og letter driften af produktionssporingssystemer og verifikation af produkter i en bred forsyningskæde. 

– hurtig proces med produktidentifikation i sporingssystemer 

– mulighed for at læse mange tags på samme tid 

– mulighed for at skrive yderligere oplysninger i bestemte produktionsfaser. 

Fordele

branża-agdbranża-automotivebranża-chemistrybranża-detalbranża-electronicsbranża-food
Forespørgsel

RFID direkte fra fabrikken

Etisoft er producent af RFID etiketter. Når du køber RFID etiketter fra os, producerer vi den på vores egen fabrik. Det garanterer dig høj kvalitet og direkte samtale med producenten. Derfor kan vi tilpasse RFID etiketten, så den passer til dine produkter og specifikationer.

Prøv vores RFID etiketter

Vi har de stærkeste RFID etiketter på markedet. Dem skal du prøve. Ring og få tilsendt prøver på vores etiketter. Bagefter kan du købe dem eksakt efter de mål og specifikationer du har brug for.

John Briann Petersen. Ekspert i mærkning og etiketter. Etisoft Danmark

John Briann Petersen – Ekspert i mærkning

tel. +4551770133

jbp@etisoft.dk

RFID indlæg til komponentmærkning i produktion

En indbygget RFID indlæg er en chip med en antenne som er placeret på et selvklæbende lag. RFID chippen har ikke nødvendigvis en papiroverflade med tekst og print. RFID-indlægget anvendes til sporbarhedssystemer i forbindelse med mærkning af produkter og komponenter.
Under produktionen placeres RFID-indlægget inde i produktet. Dermed er RFID chippen benyttet mod skader og forbliver usynlig for øjet. Dette forhindrer ikke en RFID læser at læse chippen.

RFID-indlæg anvendes i f.eks. bilindustrien, hvor der produceres autostole, nakkestøtter, elektronisk udstyr eller til husholdningsapparater. RFID-identifikationsetikker indkapslet indenunder “huset” eller sys direkte ind i selve produktet. Det gør det muligt, at identificere komponenter gennem hele forsyningskæden. Anvendes f.eks. i byggeindustrien til at identificere om byggematerialet, er fra dig som leverandør, ved at gemme en RFID chip i materialet.

 • RFID-indlæg opfylder kravene til bilindustrien
 • Mulighed for at skrive masser af information ned i RFID-chippen
 • Usynlig RFID chip, som er beskyttet mod skader
 • Hurtig og fejlfri produktidentifikation helt ud i slutleverancen
RFID chip til komponentmærkning i produktion. RFID indlæg. RFID chip Placeret i produkter under produktion

RFID selvklæbende etiketter

RFID med selvklæbende etiketter er den mest udbredte løsning. Den anvendes typisk i produktionsbatchsporingssystemer. Identifikationsdata kan nemt skrives på den fysiske etiket og samtidigt kan data skrives til RFID chiphukommelsen ved hjælp af en RFID-printer. RFID etiketter bliver anvendt i alle industrigrene, hvor du har behov for komponent eller produktsporing. I den forbindelse er det vigtigt at være opmærksom på hvad RFID etiketten skal sidde fast på. Tal med os om hvilke klæbelag der skal være på RFID etiketten. Skal din RFID sættes på metal, skal du have specielle RFID etiketter, der er dedikeret til mærkning af metalkomponenter med flade overflader.

 • RFID etiketter til nem udskrivning og kodning
 • Hurtig udskrivning og fejlfri identifikation af data
 • Mulighed for at skrive masser af information til RFID-chippen
 • Leveres som standard RFID etiketter eller i speciel mål
RFID etiket som er selvklæbende og med papir hvor der kan skrives direkte på etiketten. RFID etiket til lagring af store mængde data.

RFID tags

RFID tags brugs på steder, hvor etiketter ikke kan påsættes, f.eks. ledninger og rør. De anvendes til at identificere komponenter under produktionen. Mærkningen er lavet af materialer, der er modstandsdygtige over for forskellige forhold, snavs og utilsigtet rivning. Den hvide glatte overflade er forberedt til, at du kan printe identifikationsdata eller stregkoder på taggen. RFID-tags kan anvendes til mærkning af metalkomponenter, da RFID-chippen er placeret således, at taggen ikke kommer i kontakt med produktets overflade.

 • RFID tags opfylder krav til elektronikindustrien og bilindustri
 • RFID tags kan læses meget hurtigt og giver fejlfri identifikation
 • Mulighed for at skrive masser af information til RFID-chippen
 • RFID taggen er modstandsdygtig over for barske forhold og holder i mange år
RFID tag. RFID tag til produktidentifikation. En RFID tag til ledninger. RFID tag til elektronik. RFID tag til bilindustri produkter.

Få mere at vide om dette produkt:

Sporing af emballage. Mærkning af returemballage med etiketter. På billedet ses plastkasser med stregkode etiketter.

Sporing af returemballage med etiketter

18 mar 2024

RFID mærkning af transportkasser og plastkasser. Sporing af returemballage og genanvendelig emballage kræver mærkning af kasser og transportvogne. Etisoft er ekspert i mærkning af kasser og transportenheder med stregkoder eller […]

Przeczytaj
Back to top