Produkter

Fordele

branża-agdbranża-automotivebranża-chemistryobszar-manufakturingobszar-warehouse

RESIN FOLIE

Resin thermal transfer ribbons - blækket fremstilles hovedsageligt på basis af harpiks med de passende tilsætningsstoffer. Denne folie type bruges mest i branchen til udskrivning af typeskilte, produkt- og identifikationsetiketter, på steder hvor omkostningsaspektet er mindre vigtigt end kvalitetskravene og etikettens modstandsdygtighed. Print med harpiks termotransfer folie, er kendetegnet for høj slidstyrke, samtidig med indflydelsen af yderligere faktorer, der er typiske for en given industri eller anvendelse. Passende ændringer og tilsætningsstoffer til blækket, har (...)

Læs mere Forespørgsel

Fordele

branża-foodbranża-gardeningbranża-pharmacyobszar-shippingobszar-manufakturing

VOKS/RESIN FOLIE

Wax/resin thermal transfer ribbons - blækket består af voks og harpiks. Folie af denne type er beregnet til udskrivning af matte og halvblanke papiretiketter, hvor printet skal være mere modstandsdygtigt over for slid. Det bruges hovedsageligt inden for logistik og lageropbevaring, hvor trykket som følge af processer, der finder sted der, der kan være risiko for at printet kan udtværes, og som følge heraf kan (...)

Læs mere Forespørgsel

Fordele

branża-detalbranża-foodbranża-logisticsobszar-officeobszar-shipping

VOKS FOLIE

Voks termo transfer folie - blækket er lavet på basis af voks, nogle gange med lidt harpiks tilføjet. Voksfolien bruges hovedsageligt til udskrivning af matte og halvblanke etiketter. Printet er kendetegnet ved lav modstandsdygtighed over for slid. Derfor er båndene beregnet til udskrivning af midlertidige etiketter. De bruges hovedsageligt på steder, hvor prisen er altafgørende, dvs. inden for handel og logistik, (...)

Læs mere Forespørgsel
Back to top