Om Etisoft

Med 30 år på markedet, er Etisoft under konstant udvikling, med det formål at møde vores kunders behov inden for rammerne af mærkning og automatisk identifikation af produkter. Omfattende service af erhvervskunder og dynamisk udvikling, har etableret vores position som kvalificeret global leverandør af etiketter og funktionelle produkter til mange forskellige brancher. De implementerede servicemodeller gør det også muligt at tilpasse principperne for samarbejde, til hver slags kunde inden for rammerne af konsolidering af leverancer af produkter, til kundens fabrikker over hele verden. Det skiftende marked og vores kunders forventninger har motiveret os til at udvikle og opbygge kompetencer relateret til procesautomatisering. Vi udvider med succes, hvad vi kan tilbyde kunderne med nye Auto ID-enheder, applikationssystemer til etiketter, AGV-baserede intralogistiske systemer, vision systemer og løsninger inden for anvendelsesområdet for RFID-teknologien. 

Fra labels til Industry 4.0

Vores vision

Etisoft er et anerkendt firma og en teknologisk moden virksomhed på producentens marked og leverandører af etiketter og funktionelle produkter til mange brancher. Det er etiketten, der udfører rollen at videregive informationer, både inden for løsninger til industriel automatik og inden for systemer, der understøtter produktionsautomatisering, og her kommer vi ind i billedet. Vi deler viden og erfaringer med vores kunder. Vi er inspireret af deres behov, takket være disse behov bliver vi bedre og bedre og mere alsidige, mens vi udvider vores portefølje af produkter. Vi ser vores fremtid med både udvikling, der gør det muligt for os at opretholde vores ry, som en moderne og ansvarlig leverandør og med produkter, der lader os og vores kunder nå niveauet af en Industry 4.0 virksomhed. 

Sikkert samarbejde - fortsat udvikling

Vores mission

Mens vi bygger et stærkt Etisoft, lægger vi stor vægt på et stabilt og langsigtet samarbejde med vores kunder, leverandører og partnere. Det samarbejde, vi tilbyder, er baseret på teknologisk sikkerhed og en garanti for passende produktionskapacitet gennem investeringer i vores maskinområdernye teknologier og udvikling af kompetencer og færdigheder af vores personale, der består af 300 personer. Det partnerskabsbaserede forhold til vores største leverandører sikrer produktionskontinuitet og leveringsdatoer for møder, og det garanterer konstant høj kvalitet af de tilbudte produkter. Det er bevist af adskillige certifikater. En bred portefølje af produkter, klarprincipper for samarbejde og omfattende service, får Etisoft til at blive betragtet som en troværdig og sikker arbejdsgiver og en pålidelig partner i forretningsanliggender.

Virksomhed betyder mennesker

Et team bestående af 300 kvalificerede medarbejdere, der arbejder sammen for virksomhedens succes, er vores største aktiv. Vores team består af eksperter og førsteklasses specialister fra mange filialer, der med det fulde ansvar sørger for, at hvert trin i opgaveimplementeringen bliver udført med omhu og til tiden. Vi har skabt et team, der er åbent og i stand til at møde alle udfordringer med hensyn til kundeservice, logistik, teknologi, produktion eller R&D. Vi fokuserer på mennesker, der ønsker at udvikle og uddanne sig selv. Vi laver en klar karrierevejVi gennemfører medarbejdernes træning regelmæssigt, hvilket forbedrer deres kvalifikationer. Hver medarbejder har ret til at foreslå ændringer, der sigter mod forbedringer af arbejdet. Takket være sådanne handlinger, er mange forbedringsapplikationer til teknologien allerede er trådt i kraft, og det har lette vores daglige arbejde, såvel som langsigtede funktioner. Sammen nyder vi alt den succes med vores medarbejdere, støtter deres lidenskaber, opbygger stemningen i firmaet og tager initiativer rettet mod lokalsamfundet.

Erfaring

Etisoft betyder erfaring

Etisoft er blevet et anerkendt og værdsat mærke, på det polske og europæiske marked takket være dets aktiviteter indenfor automatiske identifikationsprodukter siden 1993. Vi bruger konsekvent de erfaringer, vi har fået gennem årene til at oprette nye produktgrupper. Vi udvider systematisk vores tilbud med nye typer af etiketter og funktionelle elementer, udover at vi skaber innovative systemer og løsninger til Industry 4.0. Det er muligt, takket være et professionelt og kvalificeret team med mange års erfaringer, der giver vores forretningspartnere en følelse af sikkerhed og samtidig tillader dem at deltage i den udviklingsproces, vi konstant udvider.. 

Historie

1993
1996
1997
1998
1999
2000
2002
2003
2004
2005
2006
2008
2009
2010
2011
2012
2014
2015
2016
2017
2019
2020
2022
2023
ETIMARK GLIWICE Firmaetablering, autoriseret distributør af 3M selvklæbende etiketter
Opstart af samarbejde med CITIZEN, en producent af termotransferprintere

Indkøb af første udstansningsmaskine og start af etiketproduktion
Introduktion af RICOH termiske transfer bånd

Indkøb af første udstansningsmaskine og start af etiketproduktion
Etablering af filial i Warszawa
Ændring af firmanavn fra Etimark til Etisoft

Etablering af Etisoft Cracow
Lancering af SONY termo transfer bånd

Køb af skærer til termo transfer bånd
Implementering af kvalitetsstyringssystemet i overensstemmelse med PN-EN ISO 9001

Etablering af Etisoft i Tjekkiet
Lancering af IIMAK termiske transfer bånd

Omdannelsen af ​​virksomheden til et Etisoft Ltd.
Etablering af Etisoft i Tyskland
Udvidelse af kvalitetsstyringssystemet i henhold til PN-EN ISO 9001 til fremstilling af etiketter
Nyt hovedkvarter på Szara 21 Street

Udvidelse af maskinsortimentet, øget produktionskapacitet, nye maskiner til digital print og laserskæring, øget antal udbudte produkter
Etablering af filial i Ukraine

Etablering af Etisoft Slovakiet

Implementering af kvalitetsstyringssystemet i henhold til ISO 14001:2004

Implementering af kvalitetsstyringssystemet i henhold til ISO 14001:2004
Etablering af filial i Danmark (Etisoft Nordic)
Nyt produktionsanlæg og højlager i Gliwice på Sowińskiego Street

Etablering af Etisoft Packaging Systems - virksomhed, der producerer bølgepapkasser.

Etablering af det polsk-amerikanske firma MacArthur-Etisoft, som konsoliderer leverancer i EMEA og Nordamerika regioner
Implementering af nyt ERP-system, der understøtter ledelsen af ​​virksomheden
Introduktion af Citizen Consumables Program i EMEA-regionen
Loxee Firmaetablering
Etisoft Smart Solutions etablering
Et nyt lager åbnede i Segro Tulipan Park i Gliwice

IQMS-gencertificering i henhold til ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015
Opnåelse af IATF 16949:2016-certificeringen
Etablering af Etisoft Ungarn

Offentliggørelse af strategien for Etisoft-mærket kombineret med rebranding

Introduktion af innovative selvklæbende masker og beskyttelsesvisirer på markedet
Lancering af en netbutik

Modtager af Ecovadis Bronzemedalje
Lancering af en RFID label produktionslinje

Åbning af Etisofts centrallager i Diamond Business Park

Ikke kun forretning

CSR

For at fungere på en åben og transparent måde og i overensstemmelse med den nationale lovgivning lever vi efter programmet der er oprettet af organisationen af FN’s Global Compact – verdens største initiativ for virksomhedsansvar og bæredygtig udvikling. Det har derfor forpligtet os til at respektere de grundlæggende principper for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption. Vores prioritet er at give medarbejderne de optimale arbejdsbetingelser og vi respekterer menneskerettigheder og lighed. Vi er opmærksomme på det ansvar vi har for virkning af forretningsaktiviteter på miljøet, så i årevis har vi været fokuseret på brugen af miljøvenlige teknologier. 

Sociale aktiviteter

Vi støtter en række forskellige projekter relateret til udvikling af kultur, kunst og uddannelse af unge og talentfulde mennesker. Vi beskæftiger os med velgørenhed med det formål at hjælpe dem, der er mest i nød. Disse handlinger er taget både af os som firma og organiseret individuelt af vores personale. I årevis har vi været en del af den såkaldte ”Noble Package” aktivitet. Vi støtter aktivt sportsaktiviteter for børn og unge, samt sportsgrenene sejlads og kiteboarding. 

Økologi

Vi arbejder ansvarligt og bevidst på forholdet mellem at drive en virksomhed og det at være bevidste om miljøet. Vi udfører forskning, analyserer indvirkninger på miljøet og udfører arbejde specifikt til beskyttelse af det. Vi forbedrer arbejdstagernes kvalifikationer og deres bevidsthed om minimering af den negative indvirkning miljøet. Vi støtter også ansvarlige metoder til fældning af træer, ved at bruge FSC-certificeret papir til etiketproduktion. Det betyder, at det ikke bliver produceret på bekostning af skoven, dyr, planter eller mennesker, hvis eksistens er afhængig af det. Det verdensomspændende genkendelige logo FSC er ledsaget af vores slogan, som er os meget nær: “Lad os passe på skovene. Bed om FSC-certificerede produkter i vores tilbud.” 

Mennesker med passion

Etisoft-medarbejdere er mennesker med lidenskaber og interesser, som de udvikler i deres fritid. I vores firma er der ivrige sportsfolk, cykel-, løbe- og klatringelskere, sejlere, surfere og bluesmusikere. Etisoft støtter dem med at nå deres mål ved at danne sit eget fodboldhold, cykel, løb, skiløb og kitesurfing hold.

Tatiana

Den ideelle fritid for Tatiana er en god bog og kajaksejlads. Ideelt set, hvis det var muligt at lave begge dele på samme tid ? Tatiana elsker rejser, hvor hun også søger efter muligheder for at dyrke sine yndlingssportsgrene, såsom rafting. Hun er en katteelsker. Tatiana arbejder i salgsafdelingen (marketingdivisionen) hos Etisoft.

Orsi

Har spillet squash i mange år. Hun begyndte at løbe og konkurrere i løbebegivenheder for nogle år siden. Hun har gennemført et par halvmaratonløb. Hun skiftede fra løb på asfalt til trailløb, altså en kombination af løb og vandring på bjergstier. Orsi er administrerende direktør i vores Etisoft-afdeling i Ungarn.

Joanna

En medstifter og vokalist af bandet Around the Blues. Hun har allerede optrådt blandt andet til Rawa Blues og Olsztyn Blues Nights. Hun deltager i værdifulde musikalske projekter. Asien er vinderen i kategorien Blues Vokalist i BLUES TOP 2010 undersøgelsen af ​​det kvartalsvise tidsskrift Twój Blues. Joanna arbejder i Teknologiafdelingen.

Dawid

En grundlægger af Etisoft Fishing Team. Han dyrker sports spinnefiskeri ved hjælp af et ekkolod, det vil sige en specialfremstillet fiskestang, mens han fisker. Han fanger kun rovfisk. Han har fisket siden barndommen og kan findes ved de vigtigste konkurrencer. Dawid er produktionsmedarbejder hos ITS, et datterselskab af Etisoft.

Anna

Anna er i sit rette element, når hun cykler, kører på rulleskøjter og laver andre aktiviteter. Hun elsker frihed til at rejse, og hun kan ikke lide slagne veje og daglige planer. Hun sætter pris på kontakt med naturen uberørt af den menneskelige hånd. Hun har cyklet gennem Litauen, Letland og Estland og gennemført en 3 måneder lang ekspedition, også på to hjul, fra Georgien til Pamirs. Ania arbejder i salgsafdelingen.

Marcin

Opbygger sin kondition under spontane cykelture. Det kunne være en tur til Wrocław for en kebab. ? Som han siger: "Jeg sætter mig bare på cyklen og går." I 2018 deltog han i Wisła 1200 Bicycle Marathon. For at tilbagelægge afstanden fra Vistula's kilde til dens udmunding i Gdańsk havde han brug for 150 timer og 23 minutter, inklusive pauser til en kort lur. Marcin arbejder i produktionsafdelingen.

Adam

Kommer regn eller solskin, han går altid på arbejde. Han nyder at bruge vandrestave i weekenden. At tilbagelægge distancen på selv 60 km om dagen er ikke et problem for ham. Adam fra Serviceafdelingen har gennemført den længste bjergsti i Polen, nemlig Main Beskid Trail, som er omkring 517 km lang.

Sławek

Lederen af ​​logistik- og forsyningsafdelingen bruger sine ferier på at cykle. Han rejser på denne måde på følgende ruter: Tyskland - Østrig - Verona - Schweiz; Georgien; Norge, inklusive polarcirklen.

Mariusz

Har tilbagelagt flere tusinde kilometer som blaffer. På den måde kom han til Østersøen og til festivalen i Jarocin. Ekspeditionerne midt i ingenting er dog de mest imponerende: Mariusz har næsten rejst i længden og bredden af ​​Armenien, Georgien, Nagorno-Karabakh-republikken, Iran, Ecuador og Colombia. Hans drøm? At se med egne øjne kæmpe sequoiaer, som vokser blandt andet i Californien. Hos Etisoft arbejder Mariusz i Produktionsafdelingen.

Olek

Spiller guitar, og han interesserer sig for rockmusik og håndbold. Sammen med en gruppe venner satte han sig som mål at cykle langs Green Velo, det vil sige den 2.000 km lange East of Poland Cycling Trail. De planlægger at nå dette mål inden for 5 år, hvert år afsætte 6 dage til ekspeditionen. Efter to år er holdet halvvejs. Olek er leder af produktudviklingsafdelingen hos Etisoft.

Marcin

Han er liberoen i Odra Racibórz volleyballhold. Han har trænet volleyball, med en enkelt pause, siden skoletiden. Sammen med sit hold har han blandt andet vundet guldmedaljen ved den internationale volleyballturnering i Brno i Tjekkiet, førstepladsen ved National Deaf Old Boys volleyballturnering i 35 år i Szczecin og andenpladsen ved National Cup-turnering i Racibórz. Marcin arbejder i produktionsafdelingen.

Dariusz

Han er grundlægger af Etisoft Bike Team og deler sin passion for sport mellem cykling og løb. Han nyder virkelig ekstreme udfordringer: orienteringsbegivenheder, konkurrence i mudder eller... en 24-timers løbetur op ad trappen på Marriott-hotellet. Han opdager Schlesiens skønhed fra sadlen på en cykel. Hos Etisoft arbejder han i Marketingafdelingen som produktchef, og han er ansvarlig for automatiske identifikationsløsninger

Ada

En ophavsmand og god ånd af Etisoft-kampagnen kaldet 'Et varmt tæppe på en vinternat.' Takket være hendes engagement og overtalelse har schlesiske krisecentre for herreløse dyr siden 2015 modtaget hvert år flere hundrede kilo mad og tilbehør, der er nødvendige i sådanne faciliteter . Hun er ejer af en elsket hunhund, Mafi, adopteret fra et krisecenter. Hos Etisoft arbejder Ada i Produktionsafdelingen.

Przemysław

En professionel grafisk designer/teknolog. Privat bluesmand, guitarist og medstifter af Black Amber og Around The Blues bands. Han har optrådt på store bluesfestivaler i Polen. Han arbejder i teknologiafdelingen.

Adam

En af grundlæggerne af Etisoft Running Team har tre halvmaratonløb på samvittigheden. Er fan af at løbe, fotografere og vandre rundt i de smukkeste dele af USA. Han arbejder i Etisoft som vagtchef i Produktionsafdelingen.

Dorota

Som medlem af Døves Idrætsforening "MIG" dyrker hun curling, også kaldet skak på is. Hun træner med succes basketball og volleyball. I Etisoft arbejder i Logistikafdelingen.

Joanna

Professionelt grafisk designer i Marketingafdelingen. Privat en ekstreme vandsportsentusiast, medlem af Etisoft Kite Team.

Krzysztof

Han arbejder i salgsafdelingen i Etisoft Kraków, og i fritiden spiller han klarinet i LajkFolk-bandet.

Karolina

Vulkanisk energi og godt humør, elsker Nordic Walking. Hendes succes er at erobre halvmaratonruten med sine vandrestave. I Etisoft i Faktureringsafdelingen.

Krzysztof

Professionelt produktchef, medarbejder i R&D afdeling. Privat er han et kraftcenter – entusiast af klatring, bjergbestigning og cykling.

Ola

Arbejder i Salgsafdelingen - Automotive. Hun er altid smilende, fuld af energi og løser alle svære opgaver. Hun bruger sin fritid på en aktiv måde; cykling, sejlads og kitesurfing er hendes passioner.

Olimpia

Olimpia er en administrationsafdelingsleder, der har meget travlt i det daglige. Hun rider på hest i sin fritid.

Modtagere

Vores kunder er ledende virksomheder fra industrier som bilindustrien, elektronik, husholdningsapparater, mad, kemikalier, farmaceutiske produkter, FMCG og mange andre. I øjeblikket er der over 1800 aktive kunder i en systematisk voksende base, som udvides af repræsentanter for andre industrier. Det motiverer os til løbende at udvide vores portfolio af produkter og søge efter nye løsninger. Vi leverer til kunder, der har deres hovedkontorer rundt om i hele verden med varer og produkter. Vores kunder er multi-filialer, som vi betjener i henhold til de etablerede forretnings- og logistikløsninger der er tilpasset deres specifikke behov.
Back to top