Produkter

Fordele

obszar-manufakturingobszar-shipping

PRINT AND APPLY

Printing and apply enhederne - bruges til at udskrive variabel information på etiketten, etiketapplikationen på produktet eller dets emballage. De er tilpasset til at fungere og installeres direkte på produktionslinjerne. Udskrivnings- og applikationsenhederne består af et udskrivningsmodul baseret på termisk transfer teknologi og en applikator. Printmodulerne tilpasses til udskrivning af tekster, antal, produktvægt, stregkoder, 2D-koder og til (...)

Læs mere Forespørgsel

Fordele

obszar-manufakturingobszar-shipping

ETIKETAPPLIKATOR

Etiketapplikator – er udstyr der er beregnet til automatisk påføring af etiketter, direkte på et produktet eller dets emballage. De er beregnet til anvendelse af tidligere fremstillede etiketter, der indeholder permanente oplysninger og grafiske elementer. Etiketteringsapplikatorer er beregnet til påføring direkte på produktionslinjerne, hvor effektiviteten af etiketpåføringen tilpasses til hastigheden, på de "bevægelige" produkter. Applikatorerne garanterer vedligeholdelse af gentagen høj nøjagtighed ved etiketpåføring og (...)

Læs mere Forespørgsel

Fordele

obszar-manufakturingobszar-shipping

VERIFICERINGSSYTEMER AF PRINT

Verificeringssystemer af print – er en løsning, der anvendes til kvalitetskontrol af mærkning af produkter eller deres emballage. Opgaven med aftryksverifikatorer, er at adskille produkter, hvis markering er uforenelig med en bestemt skabelon, eller hvis der ikke er nogen mærkning. De mest verificerede i dag, er elementer af markeringer eller etiketter, som i tilfælde af (...)

Læs mere Forespørgsel

Fordele

obszar-manufakturingobszar-shipping

DIREKTE PRODUKTMÆRKNING

Systemer til at printe direkte på produktet - enheder beregnet til printning af oplysninger direkte på produktet eller dets emballage. De bruges til printning af tekster, stregkoder og 2D-koder og variabel information såsom brugsdato eller nummer. Under den direkte printning skal det produkt, der mærkes, eller dets emballage være i bevægelse, og derfor installeres direkte trykningssystemer på produktet, direkte (...)

Læs mere Forespørgsel
Back to top