Produkter

Fordele

branża-agdbranża-electronics

MANUALER

Brugervejledninger - er rettet mod forbrugere og produktbrugere. I henhold til de gældende bestemmelser, udgør de en integreret del af produktet. De inkluderer grundlæggende oplysninger om brug, montering og sikkerhedsoplysninger. Brugsanvisningen udarbejdes ofte i mange forskellige sprog. De kan laves i form af syede eller limede bøger eller brochurer.  - overholder bestemmelserne i forbrugerloven  - de kan (...)

Læs mere Forespørgsel

Fordele

branża-agdbranża-electronics

GARANTIKORT

Garantikort og certifikater - officielle dokumenter udstedt af producenten, der inkluderer garantiens (og producent af enhedens) rettigheder og forpligtelse over for køberen. De indeholder oplysninger om vilkår og betingelser for reparation, udveksling og returnering af varer eller en garanti for andre tjenester. I mange tilfælde indeholder de en liste over (...)

Læs mere Forespørgsel

Fordele

branża-agdbranża-electronics

FOLDRE

Informationsfoldere – er trykte papirark, der indeholder information, der er vigtig for produktbrugere. De kan omfatte markedsføringsoplysninger, information om brugen af produktet af samleskabeloner, f.eks. boring af monteringshuller. Udskrift i form af grafisk design, tekster og piktogrammer, inkluderer undertiden advarselsskilte.  - mulige farveaftryk  - bredt spektrum af mulige formater.  (...)

Læs mere Forespørgsel
Back to top