Produkter

Fordele

obszar-manufakturingobszar-shippingobszar-warehouse

RFID-ETIKETTER TIL PALLER OG CONTAINERE

RFID-etiketter til paller og containere - lavet i form af permanente selvklæbende etiketter, der indeholder et unikt nummer i form af en kode, der også er gemt i hukommelsen af et RFID-etiketten. De bruges i mange forretningsområder, til mærkning af genbrugsgenstande. På baggrund af dem, kan indholdet af et bestemt fartøj identificeres, eller dets aktuelle status (...)

Læs mere Forespørgsel

Fordele

branża-agdbranża-automotivebranża-chemistrybranża-detalbranża-electronicsbranża-food

RFID IDENTIFIKATIONSETIKETTER

RFID identifikationsetiketter - bruges med henblik på korrekt identifikation af produkter, halvfabrikata, komponenter eller lagerenheder under produktions- og logistikprocesser. De vises oftest som permanente etiketter med en trykt kode og identifikationsnummer. Data som programmeres ind i RFID-etiketten, fremskynder og letter driften af produktionssporingssystemer og verifikation af produkter i en bred forsyningskæde.  - hurtig proces med produktidentifikation i (...)

Læs mere Forespørgsel

Fordele

obszar-shippingobszar-warehouse

RFID LOGISTIK ETIKETTER

RFID-logistik etiketter – bruges til mærkning af pakker og logistiske enheder; de indeholder oplysninger, der er vigtige for korrekt implementering af lagerprocesser og transport. Oplysningerne kan gemmes i hukommelsen på RFID-etiketten, hvilket øger effektiviteten af processer betydeligt og forkorter læsningstiden. Den logistiske RFID-etiket indeholder standardoplysninger, i form af tekst, koder og data som programmeres i RFID-etiketten, som gør det muligt at (...)

Læs mere Forespørgsel

Fordele

branża-agdbranża-detalbranża-pharmacybranża-textile

RFID PRODUKTETIKETTER

RFID produktetiketter – påføres direkte på produktet eller dets emballage. De indeholder grundlæggende oplysninger til slutkunden, som f.eks.: enhedens navn, producent, logo, sammensætning, fremstillingsdato og / eller en stregkode osv. De valgte oplysninger kan programmeres ind i RFID-chippen, som gør produktidentifikation og lagerprocesser på distributions- eller salgspunktet, meget hurtigere. RFID-Etiketten kan også bruges som tyverisikringsmærker.  - papir- og folieetiketter  - hurtig lagerbehandlingsproces af produkter på et lager eller på et salgssted  - (...)

Læs mere Forespørgsel

Fordele

obszar-manufakturingobszar-office

RFID ETIKETTER TIL LAGER

RFID-etiketter til lager - en selvklæbende etiket til mærkning af stillestående genstande, værktøjer og dokumenter. Registreringsnummeret, der er gemt i hukommelsen på RFID-etiketten, forbedrer processen med dataindsamling, under opgørelsen af en virksomheds aktiver og arkivering af dokumenter. Nummeret printes oftest på etiketten i form af en kode eller med tekst. RFID-etiketter til lageret, gør det muligt at skrive en meget større mængde information, som er vigtig i (...)

Læs mere Forespørgsel

Fordele

obszar-manufakturingobszar-warehouse

RFID-ETIKETTER TIL HYLDER OG REOLER

RFID-etiketter til hylder og reoler –den selvklæbende RFID-etiket, som er en del af opmærkningen på mange lagerområder, hvor der er behov for at opbevare produkter et bestemt sted. Nummeret på en given placering, er programmeret ind i RFID-etiketten som i høj grad gør det muligt at automatisere lagerprocesser. RFID-Etiketten indeholder informationer om placeringen, så autonome robotter eller køretøjer, kan udføre, lager- og logistikprocesser i virksomheden.  - automatisering af processer i lageret  - bærer af oplysninger om placering for autonome (...)

Læs mere Forespørgsel
Back to top