Forretnings- og logistikløsninger

 Vi arbejder ud fra individuelle aftaler med kunderne. Vi tilpasser vores tjenester for at levere en uafbrudt produktionsproces til kunderne. 

Vi garanterer: 

Aftalt logistisk model, inklusiv leveringsform og hyppighed. 

Den individuelle tilgang til pakning og mærkning af sendinger. 

Optimering af ordreomkostninger til levering af etiketter. 

Rapportering i kundernes systemer, med evnen til at automatisere processen via EDI. 

produkcja etykiety

Konsolidering

Som producent og leverandør af omfattende løsninger til automatisk identifikation, tilbyder vi et konsolideringsprogram der inkluderer levering af etiketter, enheder og Auto ID-systemer. Programmet er baseret på udveksling af informationer og nøjagtig identifikation af kundens behov, muliggørelse af standardisering af produkter og besparelser i forbindelse med reduktion af SKU forskellige steder hos vores kunder. 

Ved at opstille klare regler for samarbejdet med en partner, reduceres priserne på råmaterialer på grund af mængden af indkøb eller omkostningerne eller antallet af SKU’er. Det er muligt at opnå besparelser på mange driftsområder. 

Grundlaget for programmet er effektivitet og gensidig tillid, vores ekspertviden og fleksibilitet. Blandt de virksomheder der sætter deres lid til vores kapaciteter og betydelige omkostningsbesparelser, er der førende virksomheder inden for industrier, såsom bilindustrien, byggeri, elektronik og fødevareindustrien. 

Fordele

 • Reduceret antal leverandører 
 • Opstille klare regler for samarbejdet med en partner (fast omkostningsmodel, prognoser, RFQ, et specifikt dokumentationsflow) 
 • Reduktion af antallet af brugte varer 
 • Valg af optimale løsninger takket være eksperternes erfaring 
 • Reducere omkostningerne ved kvalitet som følge af brugen af uegnede produkter 
 • Optimering af ordreformen, der garanterer forsyningssikkerhed 
 • Rapporter der viser de økonomiske fordele opnået efter konsolidering, er også en del af produktdokumentationen (etiSTOCK) 
 • Reduceret indkøbsomkostninger gennem samarbejde baseret på elektronisk dataudveksling (EDI). 

Kvalitet

Vores kunders kvalitetskrav motiverer os til løbende at forbedre vores processer og produkter, og det integrerede styringssystem for kvalitet, der overholder kravene i ISO 9001, IATF 16949 og ISO 14001, der er implementeret i vores virksomhed, er en bekræftelse derpå. 

I implementeringen af produktions- og logistikprocesser bruger vi vores autoriserede sporingssystem, der gør det muligt at identificere materialer, komponenter og værktøjer på hvert produktionstrin og samtidig opretholde en høj kvalitet af vores produkter. Ved at tage os af vedligeholdelsen af ​​forsyningskæden i træ- og papirindustrien, har vi opnået FSC-certifikatet. Det betyder at køb, forarbejdning og handel med varer der stammer fra skoven (f.eks. papiretiketter) foregår i overensstemmelse med de gældende EU-lovbestemmelser og at produktionskomponenterne kun kommer fra lovlige kilder. Desuden er vi en autoriseret leverandør af UL-certificerede selvklæbende etiketter, der gør det muligt for vores kunder at sælge deres produkter, mærket med etiketter til det amerikanske og canadiske marked.  

Certifikater afholdt

 • PN-EN ISO 9001: 2015-certifikatet inden for rammerne af udvikling, implementering, service af systemerne til mærkning og automatisk identifikation, herunder udstyr, software, teknisk rådgivning og produktion, handel med varer og forbrugsvarer til mærkning og samling af produkter. 
 • PN-EN ISO 14001: 2015-certifikatet inden for rammerne af udvikling, implementering, service af systemerne til mærkning og automatisk identifikation, herunder udstyr, software, teknisk rådgivning og produktion, handel med varer og forbrugsvarer til mærkning og samling af produkter. 
 • IATF 16949: 2016-certifikatet inden for fremstillingsområdet for selvklæbende etiketter, funktionelle elementer til mærkeringer, automatisk identifikation, beskyttelse og samling. 
 • FSC-certifikatet inden for køb af FSC Mix selvklæbende etiketter og FSC Mix specialpapir, produktion (overførselssystem), sammen med processen til sammenføjning, opskæring og opbevaring foretaget af underleverandøren og salg af FSC Mix selvklæbende etiketter, FSC Mix specialpapir og FSC Mix og FSC Genbrugspapir til fotokopiering og udskrivning. 
 • UL-certificeringen inkluderer følgende programmer:  

PGAA, som muliggør anvendelse af UL-mærkeringer på etiketter 

PGJI2 / PGJI8 til etiketter uden aftryk med et dedikeret termisk overførselsbånd 

PGDQ2 / PGDQ8 til etiketter med aftryk. 

Lean management

Ledelse af vores organisation er baseret på begrebet LEAN. I vores tilfælde inkluderer LEAN-filosofien ikke kun produktionsområdet, men henviser til alle forretningsområder. 

Vi anvender princippet om LEAN når det kommer til produktion, nøjagtigt overvågning af produktionsomkostningerne og styring af produktudvikling fra design, gennem fremstillingsprocessen og til afsendelse til kunden. 

 

FORDELE 

 • Løbende overvågning af produktionseffektivitet sikrer produkter med minimale omkostninger 
 • Kontinuerlig overvågning af processen sikrer den kvalitet, der opfylder alle kundekrav 
 • Evnen til at tilpasse vores processer til kundernes processer, gør det muligt at implementere løsninger, der understøtter deres egen produktion. 

Forskning og udvikling

Vores produktledere analyserer omhyggeligt kundens behov og baseret på de leverede specifikationer vælger de løsninger, der opfylder alle vores kunders krav. 

Vores forretning er baseret på ekspertise og på jagten efter nye teknologier og materialer. Ved at arbejde med de bedste leverandører af materialer og udstyr og løbende køre tests, er vi i stand til at imødekomme de mest krævende efterspørgsler fra vores kunder. 

Laboratorium

Vores laboratorium har alt det nødvendige udstyr til at muliggøre tests i overensstemmelse med retningslinjerne fra den internationale sammenslutning – FINAT. Faglærte laboratoriearbejdere tester materialer valgt af teknologer og fagfolk, fra F & U-afdeling, specificeret af kundens vilkår og behov. 

 

FORSKNING 

 • Klæbeevne til forskellige underlag 
 • Trækstyrke (shear strength) 
 • Miljøtest med en bred vifte af temperatur og fugtighed 
 • Print holdbarhed 
 • Verifikation af stregkoder og 2D-koder 

Systemer og software

Vi designer og implementerer MES-klasse IT-systemer der understøtter produktion og lagerstyring, som vi integrerer med vores kunders ERP-systemer og industrielle automatiseringssystemer. Vi sikrer fuld kommunikation af vores etiSZOP-platform med andre systemer og udstyr og enheder, der bruges i produktions- og logistikprocesser. Vi tilbyder AGV-baserede intralogistiske systemer der understøtter logistiske processer i virksomheder og systemer til etiketapplikatorer, hvis opgave er at øge effektiviteten ved mærkning af produkter med etiketter og vision-systemer, der understøtter kvalitetskontrol af fremstillede varer. Vi bruger etiketter med koder eller RFID-etiketter som bærer af informationer, i hvert af de tilbudte systemer. Løsningerne suppleres af en autoriseret etiLABEL-software, der gør det muligt, nemt og hurtigt at udskrive etiketter og et GHOST-program der gør det muligt at integrere printere med en ekstern software. 

Implementeringer

Som systemintegrator har vi et team af projektledere til rådighed, der har opdateret viden og de rigtige kompetencer til at implementere et projekt, løsningssimulering og til at gennemføre implementeringsprocessen for udstyr og systemer, der tilbydes af os. Vi giver vores kunder omfattende service indenfor omfanget af tilbudte systemer, startende fra analyse før implementering, gennem valget af en løsning, udarbejdelse af dokumentationer og til at slutte med implementering og vedligeholdelse. 

Vores implementeringer er ikke kun systemer. Vi implementerer med succes sammen med vores kunder og nye produkter inden for rammerne af etiketter og funktionelle elementer. I mange tilfælde deltager vores produktledere og vores F & U-afdeling i de processer, der har til formål at vælge en passende løsning i den indledende fase af nye projekter. 

Teknisk support

Når vi nærmer os spørgsmålet om kundeservice har vi konstant udvikling indenfor serviceområdet. Vi leverer supporttjenester under implementeringsprocessen med brugertræning inkluderet. Vi leverer garanti og service samt eftergaranti for udstyr, systemer og software. Vores kunder kan drage fordel af teknisk support via telefon eller e-mail og om nødvendigt ved hjælp af TeamViewer. 

Back to top