Hvad vi tilbyder vores ansatte

Etisoft fokuserer på udviklingen af deres medarbejdere - ikke kun gennem nye, ansvarlige opgaver, men også gennem en række tilbudte kurser. Takket være et specielt udarbejdet, individuelt program kan de udvikle deres produktviden og fremmedsprogsviden samt andre færdigheder.

Vi holder af vores medarbejdere og beskytter deres rettigheder og sikkerhed.

  • Opbakning og ros
  • Udveksling af ideer og synspunkter
  • Forståeligt og sympatisk arbejdsmiljø
  • Tæt internt samarbejde

Hvad får os til at skille sig ud

Vi er en hurtigt voksende organisation, hvis base er lokaliseret i den polske by Gliwice. I løbet af de sidste fem år har vi fordoblet antallet af ansatte og har i øjeblikket over 400 ansatte.

Ambitiøse og ansvarlige opgaver giver medarbejderne mulighed for fuldt ud at udnytte deres viden og erfaring. Vi tilbyder også et dynamisk og alsidigt arbejdsmiljø, der giver nye udfordringer hver dag.

De værdier vi fokuserer på, er den positive og direkte virksomhedskultur og arbejdsforhold, der muliggør balance mellem arbejde og privatliv.

Hvis vi tilføjer vores usædvanligt gode forhold til partnere og kunder i Polen og i udlandet, kan vi med sikkerhed sige at vores virksomhed leverer en stabil beskæftigelse i en god atmosfære, der samtidig fører til et effektivt teamwork.

Under rekrutteringsprocessen er vi åbne over for vores kandidater. Hver af dem kan sende os forespørgsler samtidig med de har fuld klarhed over, hvem der er hans eller hendes partner på den anden side af rekrutteringsprocessen. Kandidaterne behandles som klienter der er vigtige for vores forretning, fordi ansættelseskontrakter også er en forretningsproces. Både kandidaten og arbejdsgiveren har noget at tilbyde på hver deres betingelser, og hvis begge parter er enige i det, går vi ind i forholdet mellem arbejdsgiver og medarbejder. Vi er ærlige, professionelle og engagerede i den relation. Det er værd at understrege, at den person der ønsker at blive medlem af vores virksomhed, behandles som en mulighed og ikke bare en arbejder.

Mennesker med passion

Etisoft-medarbejdere er mennesker med lidenskaber og interesser, som de udvikler i deres fritid. I vores firma er der ivrige sportsfolk, cykel-, løbe- og klatringelskere, sejlere, surfere og bluesmusikere. Etisoft støtter dem med at nå deres mål ved at danne sit eget fodboldhold, cykel, løb, skiløb og kitesurfing hold.

Tatiana

Den ideelle fritid for Tatiana er en god bog og kajaksejlads. Ideelt set, hvis det var muligt at lave begge dele på samme tid ? Tatiana elsker rejser, hvor hun også søger efter muligheder for at dyrke sine yndlingssportsgrene, såsom rafting. Hun er en katteelsker. Tatiana arbejder i salgsafdelingen (marketingdivisionen) hos Etisoft.

Orsi

Har spillet squash i mange år. Hun begyndte at løbe og konkurrere i løbebegivenheder for nogle år siden. Hun har gennemført et par halvmaratonløb. Hun skiftede fra løb på asfalt til trailløb, altså en kombination af løb og vandring på bjergstier. Orsi er administrerende direktør i vores Etisoft-afdeling i Ungarn.

Joanna

En medstifter og vokalist af bandet Around the Blues. Hun har allerede optrådt blandt andet til Rawa Blues og Olsztyn Blues Nights. Hun deltager i værdifulde musikalske projekter. Asien er vinderen i kategorien Blues Vokalist i BLUES TOP 2010 undersøgelsen af ​​det kvartalsvise tidsskrift Twój Blues. Joanna arbejder i Teknologiafdelingen.

Dawid

En grundlægger af Etisoft Fishing Team. Han dyrker sports spinnefiskeri ved hjælp af et ekkolod, det vil sige en specialfremstillet fiskestang, mens han fisker. Han fanger kun rovfisk. Han har fisket siden barndommen og kan findes ved de vigtigste konkurrencer. Dawid er produktionsmedarbejder hos ITS, et datterselskab af Etisoft.

Anna

Anna er i sit rette element, når hun cykler, kører på rulleskøjter og laver andre aktiviteter. Hun elsker frihed til at rejse, og hun kan ikke lide slagne veje og daglige planer. Hun sætter pris på kontakt med naturen uberørt af den menneskelige hånd. Hun har cyklet gennem Litauen, Letland og Estland og gennemført en 3 måneder lang ekspedition, også på to hjul, fra Georgien til Pamirs. Ania arbejder i salgsafdelingen.

Marcin

Opbygger sin kondition under spontane cykelture. Det kunne være en tur til Wrocław for en kebab. ? Som han siger: "Jeg sætter mig bare på cyklen og går." I 2018 deltog han i Wisła 1200 Bicycle Marathon. For at tilbagelægge afstanden fra Vistula's kilde til dens udmunding i Gdańsk havde han brug for 150 timer og 23 minutter, inklusive pauser til en kort lur. Marcin arbejder i produktionsafdelingen.

Adam

Kommer regn eller solskin, han går altid på arbejde. Han nyder at bruge vandrestave i weekenden. At tilbagelægge distancen på selv 60 km om dagen er ikke et problem for ham. Adam fra Serviceafdelingen har gennemført den længste bjergsti i Polen, nemlig Main Beskid Trail, som er omkring 517 km lang.

Sławek

Lederen af ​​logistik- og forsyningsafdelingen bruger sine ferier på at cykle. Han rejser på denne måde på følgende ruter: Tyskland - Østrig - Verona - Schweiz; Georgien; Norge, inklusive polarcirklen.

Mariusz

Har tilbagelagt flere tusinde kilometer som blaffer. På den måde kom han til Østersøen og til festivalen i Jarocin. Ekspeditionerne midt i ingenting er dog de mest imponerende: Mariusz har næsten rejst i længden og bredden af ​​Armenien, Georgien, Nagorno-Karabakh-republikken, Iran, Ecuador og Colombia. Hans drøm? At se med egne øjne kæmpe sequoiaer, som vokser blandt andet i Californien. Hos Etisoft arbejder Mariusz i Produktionsafdelingen.

Olek

Spiller guitar, og han interesserer sig for rockmusik og håndbold. Sammen med en gruppe venner satte han sig som mål at cykle langs Green Velo, det vil sige den 2.000 km lange East of Poland Cycling Trail. De planlægger at nå dette mål inden for 5 år, hvert år afsætte 6 dage til ekspeditionen. Efter to år er holdet halvvejs. Olek er leder af produktudviklingsafdelingen hos Etisoft.

Marcin

Han er liberoen i Odra Racibórz volleyballhold. Han har trænet volleyball, med en enkelt pause, siden skoletiden. Sammen med sit hold har han blandt andet vundet guldmedaljen ved den internationale volleyballturnering i Brno i Tjekkiet, førstepladsen ved National Deaf Old Boys volleyballturnering i 35 år i Szczecin og andenpladsen ved National Cup-turnering i Racibórz. Marcin arbejder i produktionsafdelingen.

Dariusz

Han er grundlægger af Etisoft Bike Team og deler sin passion for sport mellem cykling og løb. Han nyder virkelig ekstreme udfordringer: orienteringsbegivenheder, konkurrence i mudder eller... en 24-timers løbetur op ad trappen på Marriott-hotellet. Han opdager Schlesiens skønhed fra sadlen på en cykel. Hos Etisoft arbejder han i Marketingafdelingen som produktchef, og han er ansvarlig for automatiske identifikationsløsninger

Ada

En ophavsmand og god ånd af Etisoft-kampagnen kaldet 'Et varmt tæppe på en vinternat.' Takket være hendes engagement og overtalelse har schlesiske krisecentre for herreløse dyr siden 2015 modtaget hvert år flere hundrede kilo mad og tilbehør, der er nødvendige i sådanne faciliteter . Hun er ejer af en elsket hunhund, Mafi, adopteret fra et krisecenter. Hos Etisoft arbejder Ada i Produktionsafdelingen.

Przemysław

En professionel grafisk designer/teknolog. Privat bluesmand, guitarist og medstifter af Black Amber og Around The Blues bands. Han har optrådt på store bluesfestivaler i Polen. Han arbejder i teknologiafdelingen.

Adam

En af grundlæggerne af Etisoft Running Team har tre halvmaratonløb på samvittigheden. Er fan af at løbe, fotografere og vandre rundt i de smukkeste dele af USA. Han arbejder i Etisoft som vagtchef i Produktionsafdelingen.

Dorota

Som medlem af Døves Idrætsforening "MIG" dyrker hun curling, også kaldet skak på is. Hun træner med succes basketball og volleyball. I Etisoft arbejder i Logistikafdelingen.

Joanna

Professionelt grafisk designer i Marketingafdelingen. Privat en ekstreme vandsportsentusiast, medlem af Etisoft Kite Team.

Krzysztof

Han arbejder i salgsafdelingen i Etisoft Kraków, og i fritiden spiller han klarinet i LajkFolk-bandet.

Karolina

Vulkanisk energi og godt humør, elsker Nordic Walking. Hendes succes er at erobre halvmaratonruten med sine vandrestave. I Etisoft i Faktureringsafdelingen.

Krzysztof

Professionelt produktchef, medarbejder i R&D afdeling. Privat er han et kraftcenter – entusiast af klatring, bjergbestigning og cykling.

Ola

Arbejder i Salgsafdelingen - Automotive. Hun er altid smilende, fuld af energi og løser alle svære opgaver. Hun bruger sin fritid på en aktiv måde; cykling, sejlads og kitesurfing er hendes passioner.

Vores sportshold

Back to top