Produkter

Fordele

obszar-laboratoryobszar-manufakturingobszar-officeobszar-shippingobszar-warehouse

ETILABEL-ETIKET DESIGNER

EtiLABEL – designer af etiketter - en software til design af etiketter og betjening af etiketprintere. Den gør det muligt, hurtigt og nemt at forberede etiketdesign, inklusiv stregkoder og 2D-koder, grafisk design, dato og tekster. Softwaren gør det muligt automatisk at tildele serienumre, betjene databaser og kode etiketter med RFID-tags. Brugen af det indbygget printersprog muliggør fuld kontrol over data, der sendes til en printer. EtiLABEL er et professionelt (...)

Læs mere Forespørgsel

Fordele

obszar-laboratoryobszar-manufakturingobszar-officeobszar-shippingobszar-warehouse

ETIGHOST- PRINTER ADMINISTRATION

EtiGHOST – printer administration – er en løsning, der understøtter integration af IT-systemer, med enheder til etiketudskrivning eller kodning. EtiGHOST er en reparations- og vedligeholdelsesservice, for det operativsystem, der normalt er installeret på serveren. Det administrerer udskriftsordrer, der genereres direkte fra ERP-systemer eller andre applikationer. Dens opgave er at udfylde etiketdesignet med data, modtaget fra disse systemer i form af en fil (...)

Læs mere Forespørgsel

Fordele

obszar-laboratoryobszar-manufakturingobszar-officeobszar-warehouse

APS – REVISIONSLEDELSE

APS - revisionsledelse APS (Audit Process Support) er en innovativ applikation, der automatiserer revisioner. Det er et enkelt, intuitivt værktøj, der hjælper med at organisere og optimere revisionsprocesser, samt med at oprette tidsplaner, indsamle data og rapportere dem. APS-applikationen er tilgængelig som en hjemmeside, hvilket gør den let tilgængelig fra (...)

Læs mere Forespørgsel
Back to top