Etiket udskrivning og applikationsenheder

“Print and Labeling”-opgaven er at printe etiketter med identifikationsdata og påføre dem på et produkt eller en emballage på en automatisk måde på produktionslinjen. En sådan løsning garanterer høj præcision og gentagelse af etiketpåføring og eliminerer samtidig menneskelig deltagelse i mærkningsprocessen. De anvendte industrielle print- og påføringsmoduler muliggør 24/7 drift på produktionslinjerne. Enhederne bruger termisk eller termisk transferprint på etiketter viklet på en rulle. Enhedens høje hastighed gør det muligt fuldt ud at udnytte din virksomheds produktionskapacitet.

  • Industriel standard med høj effektivitet og pålidelighed (op til 60 etiketter/minut) høj præcision af påføring (op til ± 0,8 mm)

  • Mulighed for at bruge forskellige printmoduler og forskellige måder til etiketpåføring (ved at påføre med tryk,blow-on metoden,  kontaktløs påsætning).

  • Mulighed for at påføre etiketten på forskellige dele af produktet eller emballagen (top/bund/side/front/bagside)

  • Mulighed for integration med de systemer der styrer produktionslinjen og måle- og vejeudstyr

Egenskaber

systemy-integracjatechnologia-ttaplikacja-airblowaplikacja-tampblowaplikacja-wipeonaplikacja-wrapkodowanie-kreskowekodowanie-2ddruk-monododatkowe-precyzjakomunikacja-ethernetkomunikacja-wifikomunikacja-usbkodowanie-rfid
Forespørgsel
Back to top