Etisoft it means more

Forespørgsel
systemy wizyjne w przemyśle, system wizyjny, kamera wizyjna, systemy wizyjne kamery, systemy wizyjne w automatyce

Selvklæbende etiketter

Forespørgsel

RFID etiket printere rfid læsere og antenner

Forespørgsel

Dobbeltsidet monteringtape og die-cuts

Forespørgsel

Membranpaneler og displaypaneler

Forespørgsel

Automatiseret kvalitets kontrol systemer

Forespørgsel

Intralogistiksystemer

Forespørgsel

Fra labels til Industry 4.0

Vi har produceret selvklæbende etiketter, moderne industrielle markeringer, klæbende elementer og udstansninger til industrien i 30 år. Vi forsyner produktionsvirksomheder med Auto ID-systemer baseret på stregkode- og RFID-teknologi. Vi designer og implementerer Industry 4.0-løsninger, der understøtter produktionsautomatisering, såsom: etiketudskrivning og påføringssystemer, AGV/AMR-systemer og visionsystemer.

Sikkert samarbejde

Vi betjener 1.200 virksomheder fra bilindustrien, husholdningsapparater, elektronik, farmaceutiske, kemiske og dagligvareindustrien. Vores produkter går til produktionsanlæg i 40 lande rundt om i verden. Vi arbejder ud fra individuelle aftaler med kunder, fleksibelt tilpasset deres behov. Det samarbejde, vi tilbyder, er baseret på teknologisk sikkerhed og sikring af passende produktionskapacitet. Partnerrelationer med vores råvareleverandører sikrer kontinuitet i produktionen og garanterer en ensartet høj kvalitet af de tilbudte produkter.

produkcja etykiety

Brancher, som vi leverer vores produkter til

AUTOMOTIVE

Til bilindustrien producerer vi specialiserede etiketter og selvklæbende funktionelle elementer i overensstemmelse med kvalitetsstandarderne IATF 16949:2016, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015. Vi handler i overensstemmelse med APQP-resultater, vi sørger for sletning af nøgleord, der angiver de leverede produkter og det påkrævede EDI-dokument. Vi forsker og tester, vi går til laboratoriet og tester PPAP-formlen. Vi samarbejder med Ariba og SupplyON systemer.

Se produkter

ELEKTRONIK

Vi producerer og leverer specialiserede etiketter, PCB-mærkninger, selvklæbende tape, ledende og afskærmende elementer og isolatorer til elektronik- og radio- og tv-industrien. Vi producerer moderne membran-, dekorative og frontpaneler ved hjælp af In-Mold-teknologi. Vi arbejder ud fra individuelle aftaler med kunder, fleksibel tilpasning til deres behov, metoder til emballering, mærkning af leverede produkter og udveksling af EDI dokumenter.

Se produkter

HUSHOLDNINGSARTIKLER

Til husholdningsapparatindustrien producerer vi specialiserede etiketter, produktmærker, tape og selvklæbende funktionelle elementer. Vi producerer moderne frontplader og frontpaneler ved hjælp af In-Mold teknologi. Vi arbejder ud fra individuelle aftaler med kunder, fleksibel tilpasning til deres behov, metoder til emballering, mærkning af leverede produkter og udveksling af EDI dokumenter.

Se produkter

LABORATORIER OG APOTEK

Vi er en producent af farmaceutiske etiketter, der overholder Anti-Counterfeit-direktivet og kundekrav, samt etiketter, der beskytter emballage mod uautoriseret indblanding. Vi bruger materialer med lav-migrering klæbemidler og ISEGA, EMA, FDA certifikater. Vi arbejder i overensstemmelse med GMP Good Manufacturing Practice. Vi leverer visuel inspektion og geninspektion af fremstillede etiketter, rapportering og certifikater med hver levering. Vi leverer etiketter til mærkning af prøver og blodposer til laboratorier og bloddonationsstationer. Vi producerer etiketter med ikke-migrerende klæbende, kryogene etiketter og etiketter, der er modstandsdygtige over for aggressive kemikalier og steriliseringsprocesser.

Se produkter

Områder og afdelinger i virksomheden, hvor vores produkter anvendes

PRODUKTION

Specielt udvalgte og testede løsninger beregnet til produktions- og vedligeholdelsesafdelinger, som vil forbedre styringen af ​​processer i en virksomhed og øge effektiviteten af ​​udførte handlinger. I vores tilbud finder du blandt andet: mærkninger, RFID-etiketter, AutoID-enheder, intralogistiksystemer, IT-løsninger og automatiserede kvalitetskontrolsystemer.

Se produkter
production

KVALITETSAFDELING

Hovedopgaven for kvalitetsafdelingerne i en virksomhed, er at kontrollere produktet på de forskellige stadier i og under produktionsforløbetVi tilbyder færdige løsninger, der øger effektiviteten, og reducerer omkostningerne ved kvalitetskontrol, sparer revisorens arbejdstid og giver kvalitetsetiketterSe hvordan et moderne vision kontrol styringssystemer fungerer. 

Se produkter

LAGER OG LOGISTIK

Et moderne lager- og deres virksomhedslogistik, som skal fungere effektivt, er baseret på procesautomatisering, korrekt visualisering og korrekt identifikation af produkter og områder. Dedikerede produkter til logistik- og lagerområdet, er blandt andet som følger: GS1-kompatible etiketter, AutoID-enheder, AGV-systemer, synoptiske paneler og RFID-etiketter. 

Se produkter
magazyn logistyka etisoft magazyn automatyczny regały magazynowe

LABORATORIE OG HOSPITALER

Laboratorier og hospitaler bruger i dag etiketter med stregkoder eller 2D-koder, som hurtigt gør det muligt at identificere prøvetagningersom anvendes til forskning og forsøgMed etiCALLS- Printsystem samt etiket løsning til laboratorier og R&D-afdelinger får man et komplet sortiment samt løsning for mærkning af testmateriale, laboratorieudstyr. ents.

Se produkter

KONTOR OG ADMINISTRATION

Korrekt tilrettelæggelse af det administrative   kontoret, som forenkler procedurerne og øger arbejdseffektiviteten. Den rigtige opmærkning kan forkorter de enkelte processer, og sparer tid, gøre kommunikation og visualiserer det på en bedre måde. Etiketter, printere og scannere hjælper personalet i virksomhedensom er ansvarlige for administration, lageret samt logistik og forsendelse.

Se produkter

Produkter

PRINTERE- SCANNERE OG TILBEHØR
EtiLabel SOFTWARE
RFID SYSTEMER
PRINT AND APPLY SYSTEMER
VISION SYSTEMER
AGV/AMR SYSTEMER
FARVE ETIKETPRINTER
Farve etiketprinter. Farve labelprinter. Ekspert i labeltprintere. www.etisoft.dk
ETIKETTER OG MÆRKNINGER
RFID ETIKETTER OG MÆRKNINGER
FUNKTIONELLE ELEMENTER
FRONT- OG KONTROLPANELER
TERMO TRANSFER FOLIE
BROCHURER
Om os

Med 30 år på markedet, er Etisoft under konstant udvikling, med det formål at møde vores kunders behov inden for rammerne af mærkning og automatisk identifikation af produkter.

Omfattende service til erhvervskunder og dynamisk udvikling har etableret vores position som en kvalificeret global leverandør af etiketter og funktionelle elementer til mange industrier. De implementerede servicemodeller gør det muligt at tilpasse samarbejdsprincipperne til hver type kunder, også inden for rammerne af konsolidering af leverancer af produkter til kundens fabrikker, der er placeret mange steder over hele verden. Det skiftende marked og vores kunders forventninger gav os en stimulans til at udvikle og opbygge kompetencer relateret til procesautomatisering. Vi udvider med succes vores tilbud med nye Auto ID-enheder, etiketapplikationssystemer, AGV-baserede intralogistiske systemer, visionsystemer og løsninger inden for RFID-teknologiens omfang.

Lær mere

Det seneste

Se alt

Artikler

Back to top