Produkter

Fordele

branża-agdbranża-automotivebranża-electronics

MEMBRAN PANELER

Membranpaneler, også kaldet membran- eller folietastaturer, er et uundværligt element i moderne elektroniske enheder og maskiner. De bruges hovedsageligt som betjeningspaneler til forskellige typer forbrugerelektronik. Membranplader består af flere lag, de er tynde og samtidig exceptionelt holdbare. Det øverste lag er normalt lavet af gennemsigtig polycarbonatfilm, som sikrer høj modstand (...)

Læs mere Forespørgsel

Fordele

branża-agdbranża-electronics

KONTROL PANELER

Kontrolpaneler - kontrolpaneler og displaypaneler, er de såkaldte windows-paneler, det er elementerne der er monteret på forsiden af etuiet til elektroniske apparater og husholdningsapparater. De har dekorative funktioner, og deres opgave er at ændre lysstrømen fra displayet, så enhedens arbejdsparametre og aktuelle status, præsenteres på en æstetisk måde. Windows-paneler lavet med et aftryk med brug af specialmalinger og selektivt anvendte film, med isolerende eller ledende egenskaber, udfører rollen (...)

Læs mere Forespørgsel

Fordele

branża-agdbranża-electronics

FRONT PANELER

Frontpaneler er elementet af enheden eller etuiet, der informerer brugeren om enhedens grundlæggende funktioner og gør enheden lettere at betjene. Et passende print i form af et grafisk design, tekst eller piktogrammer, gør det muligt at vælge et korrekt program eller styre enheden. Afhængigt af enhedstypen og den funktion frontpanelet skal udføre, kan (...)

Læs mere Forespørgsel
Back to top