Etiketter og robotter - se dem på HI messen for Etisoft.

Tal om etiketter og se små robotter på HI-messen

30 aug 2023

Mød Etisoft Nordic – Se fremtiden indenfor etikettering, transportering samt RFID Solutions.

ETISOFT NORDIC har i samarbejde med førende producenter udviklet det mest fleksibel set up indenfor print & apply og innovativ transportløsning af produkter.

  • Colorworks printer
  • Mekatroniske transportsystemer
  • Robot teknologi
  • RFID-labels solutions.

Tal med en ekspert. Spørg os.

Få svar på dine spørgsmål om etiketter og lette robotter samt magiske transportsystemer.

Vi er på HI messen for at give dig inspiration og den nyeste viden.

Den mest innovative Print & Apply løsning for produktmærkning, her til dato…

Produktionsrobot - leveret fra Etisoft.

Se Epson SCARA T6-602S på HI messen til oktober

Produktionsrobot

Denne meget kompakte, alsidige produktionsrobot har en indbygget controller og er designet til nem installation og brugervenlighed. Den øger produktiviteten ved at håndtere nyttelast op til 6 kg, hvilket gør den ideel til kunder, der ønsker at bruge en T-Series-robot til at transportere store, tunge dele eller til at bære flere dele på én gang.

Se hvordan robotten fungerer. Etisoft hjælper dig med at få den til at fungere i dit produktionsmiljø.

Enkel

Den har en integreret controller, der kræver minimal teknisk knowhow og brugerindgreb. Desuden er kabelføringen meget enkel for nem betjening og vedligeholdelse. Denne robot er designet til at imødekomme din virksomheds voksende behov. I stand til at påtage sig en række opgaver, 4-aksen giver et stort bevægelsesområde, nyttelasten er op til 6 kg og rækkevidden er 600 mm.

Epson Robot Solution leveret af Etisoft

Se Epson SCARA T6-602S på HI messen til oktober

Overkommelig

SCARA T6 er bygget med budgetmæssige begrænsninger i tankerne, hvilket giver væsentlige funktioner uden overflødig funktionalitet. Derudover vil du også drage fordel af lavt strømforbrug, minimal uplanlagt nedetid og lave driftsomkostninger.

Pladsbesparende

Denne robot er beregnet til at være økonomisk på alle områder, ikke kun økonomisk. Med dette i tankerne har modellen et meget lille fodaftryk, som komplementerer den indbyggede controller og enkle kabler.

Epson Colorworks printer med høj printkvailtet

Denne C6000PE 4-tommer farvelabelprinter (med indbygget peeler) tilbyder skræddersyet, fleksibel farvemærkning og understøtter en lang række etiketstørrelser.

Få en demonstration af den hurtige Epson C6000PE 4-tommer farvelabelprinter

Mediefleksibilitet

CW-C6000Pe drager fordel af et væld af nye funktioner, der er designet til at give praktiske og kreative løsninger. Den understøtter mediebredder fra 25,4 mm til 112 mm og kan prale af udvidet medieunderstøttelse, som endda inkluderer tekstureret papir. Rent praktisk kan denne serie af ColorWorks etiketprintere udskrive alt fra små etiketter til dampende væskeflasker samt store holdbare etiketter, der er velegnede til kemiske tromler.

Printkvalitet

Denne etiketprinter tilbyder høj kvalitet, høj opløsning og fire-farvet printoutput som standard; sammen med farvetilpasningsfunktionalitet (ICC-profil og spotfarvetilpasningsværktøj) til imponerende, effektfulde, on-demand farveetiketter. Denne inkjet-labelprinter med peeler er også i stand til at udskrive og dispenserer etiketter én efter én.


Etiketter til elektronik – UL Certified labels

Selvklæbende etiketter i Højkvalitet til elektronik, bilindustrien og mange andre industrier. Som komponent til slutprodukter, er UL-certificerede selvklæbende etiketter blevet brugt med stor succes i blandt andet elektronik- og bilindustrien.

Kom og føl kvaliteten af vores UL-certificerede etiketter

UL materialet bruges til produktion af:

  • Type skilte
  • Identifikationsetiketter
  • Advarselsmærkater
  • Etiketter og informationsmærker

Ved at tilbyde UL-certificerede etiketter opfylder vi derfor de specifikke krav fra industrien, som vi leverer vores produkter til. Blandt dem er husholdningsapparater og bilindustrien særligt krævende. Disse industrier har brug for mærkning med højere modstandsdygtighed over for mekaniske skader, vejrforhold eller anvendelseskrav. Med sådan en omfattende certificering, åbner vi op for endnu flere krævende og kvalitetsorienterede produkter på det globale markeder.


RFID Labels – tilpasset din produkter, med klæber, størrelse og er prækodet

Etisoft er kendt for de bedste RFID etiketter og har 3 fabrikker som producerer og automatisk koder dine RFID etiketter.

RFID etiketprintere – RFID-mærkekodning kan udføres på mange måder. Termiske transfer printere udstyret med en RFID-læser, bruges oftest til dette formål. RFID-etiketprintere muliggør samtidig skrivning af information i RFID-mærket og udskrivning af data i form af en kode eller tekst på en label. Printeren verificerer selv, om et RFID-mærke er af den rette kvalitet, og om det garanterer korrekt.

Printeren verificerer selv, om et RFID-mærke er af den rette kvalitet, og om det der er skrevet i etiketten er korrekt.

RFID-læsere og antenner

RFID-læsere – er enheder, der bruges til at læse data skrevet ind i hukommelsen af RFID-mærke. Disse er hovedsageligt læsere med integrerede antenner. Afhængigt af enheden og applikationsbehovet kan en eller flere antenner integreres med en læser. Derefter udgør de den såkaldte RFID-port. For at sikre effektiv læsning af RFID-mærke er det vigtigt at vælge antenner med passende egenskaber.

Transport af små produkter i et produktionsflow

Arbejder du med små partier og individualiserede produkter, så kan du få dem flyttet rundt på et magnetisk transporter.

Dine produkter kører på de orange plader – shettels og kan køre frit rundt. Kom og få inspiration til din produktion.

Se demonstration af Acopos 6D

Det magnetiske transportbånd, transporterer emner gennem en maskine individuelt og uden at være bundet af fast pitch. Resultatet er en hidtil uset produktivitet.

Med ACOPOS 6D varsler B&R en ny fremtid inden for produktion. Magnetisk svævende shuttles fører individuelle produkter frit gennem maskinen. Det er slut med en tid hvor konventionelle transportsystemer påtvinger en streng defineret timing af produktionsprocessen. 

ACOPOS 6D er ideel til produktion af små batches med hyppige skift imellem produkter i forskellige designs og dimensioner.

Magnetisk shuttles

ACOPOS 6D er baseret på princippet om magnetisk levitation: Shuttles med integrerede permanente magneter svæver over overfladen af elektromagnetiske motorsegmenter. De modulære motorsegmenter er 240×240 mm og kan arrangeres frit i enhver form. 

Forskellige shuttle størrelser kan bære fra 0,6 til 14 kg og kan bevæge sig med hastigheder på op til 3 m/s. De kan frit bevæge sig todimensionelt, ændre deres svævehøjde samt dreje/vippe omkring de tre akser. Alt i alt, giver dette systemet 6 frihedsgrader.

Messe tilbud

Besøg vores stand og køb en Epson ColorWorks C3500 til kun 5.500 kr.


Gratis billet til HI Messen

Download din gratis billet her

Lignende artikler

Back to top