ScanPack 2022-Etisoft Nordic – Den nye fremtid indenfor etikettering og sampakløsning

20 sep 2022

Etisoft Nordic- Fremtiden indenfor etikettering og sampakløsning

ETISOFT NORDIC har i samarbejde med førende producenter indenfor

  • Colorworks printer
  • Mekatroniske transportsystemer
  • Robot teknologi

udviklet det mest fleksibel setup forprint & apply , sampak & innovativ transportløsning af produkter.

Mest innovative print & apply og sampakløsning til dato

EPSON C600PE ”PeelOff Colorworks printer” giver mulighed for en fuldfarvet produktmærkning, sammen med det innovative mekatroniske transportsystem og med de små fleksibel DOTBOT M1 Robotter, er det nu muligt at sammensætte den mest innovative print & apply og sampakløsning til dato.

Denne løsning håndterer alle forskellige opgaver for etikettering, limløsning & sampak, som f.eks.

  • Unik magnetisk Produkt transportør
  • Limpåsætning via Robot
  • Påsætning af skruepose/ tilbehør
  • Udskrivning af fuldfarvet produkt etiket via EPSON
  • Opsamlerbord til færdigpak

EPSON – C6000Pe COLORWORKS Printer med høj print kvalitet

Denne 4-tommer farvelabelprinter (med indbygget peeler) tilbyder skræddersyet, fleksibel farvemærkning og understøtter en lang række etiketstørrelser.

Mediefleksibilitet

CW-C6000Pe drager fordel af et væld af nye funktioner, der er designet til at give praktiske og kreative løsninger. Den understøtter mediebredder fra 25,4 mm til 112 mm og kan prale af udvidet medieunderstøttelse, som endda inkluderer tekstureret papir. Rent praktisk kan denne serie af ColorWorks etiketprintere udskrive alt fra små etiketter til dampende væskeflasker samt store holdbare etiketter, der er velegnede til kemiske tromler.

Printkvalitet

Denne etiketprinter tilbyder høj kvalitet, høj opløsning og fire-farvet printoutput som standard; sammen med farvetilpasningsfunktionalitet (ICC-profil og spotfarvetilpasningsværktøj) til imponerende, effektfulde, on-demand farveetiketter.ge sektorer (fødevarer, kemikalier, drikkevarer, fremstilling osv.). Denne inkjet-labelprinter med peeler er også i stand til at udskrive og dispenserer etiketter én efter én.

ROBO NORDIC – DOBOT M1 – Lille og fleksibel
DOBOT M1 Pro bringer høj nytteværdi til kunderne.
DOBOT M1 Pro er anden generation af intelligent kollisionsdetektion SCARA-robot med en indbygget dynamisk algoritme og operationel software. Den er ideel til industrielle behov, der kræver højhastighedsoperationer. Et enkelt design, kollisionsdetektion og håndstyret læring gør M1 Pro intelligent og let håndterlig.
 
Hurtig ydeevne
Integreret controller og robotarmdesign muliggør plug & play og gemmer processen med forbindelser og installation af ledninger gennem en høj estimeret samlingshastighed. De maksimale leds hastighed går fra 180 til 1000 grader, hvilket gør M1 Pro tidsbesparende.
Pålidelighed og sikkerhed
M1 Pro kan samarbejde med menneskelige operatører uden nogen sikkerhedsrisiko. Den forreste del af armen er 40 % smallere end armen på en traditionel industriel robotarm. Det kan reducere skaderne på maskinen betydeligt, hvilket øger automatiseringseffektiviteten.
Nem betjening
M1 Pro understøtter trådløs kontrol på forskellige enheder med flere programmeringsmuligheder. Når operatøren aktiverer fri-til-slip-funktionen, kan robotten nemt trække og slippe armen til enhver position. Det sparer betydeligt tid på test og forenkler programmeringsprocessen.
Smart ydeevne
Designet til smart integration, M1 Pro er effektiv at installere. Dens encoder-grænseflade understøtter conveyor tracking-funktionalitet og justerer robotbaner til bevægelsen af ​​en conveyor. DOBOT M1 Pro bevarer glatheden og garanterer ensartet produktion, f.eks. ved limning.

B&R Automation – ACOPOS 6Dmagnetisk transporter

B&R’s innovative mekatroniske systemer gør det muligt på økonomisk vis at fremstille små partier og individualiserede produkter.

ACOPOS 6D transporterer emner gennem en maskine individuelt og uden at være bundet af fast pitch. Resultatet er en hidtil uset produktivitet.

Med ACOPOS 6D varsler B&R en ny fremtid inden for produktion. Magnetisk svævende shuttles fører individuelle produkter frit gennem maskinen. Det er slut med en tid hvor konventionelle transportsystemer påtvinger en streng defineret timing af produktionsprocessen. ACOPOS 6D er ideel til produktion af små batches med hyppige skift imellem produkter i forskellige designs og dimensioner.

ACOPOS 6D er baseret på princippet om magnetisk levitation: Shuttles med integrerede permanente magneter svæver over overfladen af elektromagnetiske motorsegmenter. De modulære motorsegmenter er 240×240 mm og kan arrangeres frit i enhver form. Forskellige shuttlestørrelser kan bære fra 0,6 til 14 kg og kan bevæge sig med hastigheder på op til 3 m/s. De kan frit bevæge sig to-dimensionelt, ændre deres svævehøjde samt dreje/vippe omkring de tre akser. Alt i alt, giver dette systemet 6 frihedsgrader.

Lignende artikler

Back to top