chwilowka online

title

text

karieraImg01

Hvad adskiller os

Vi er en dynamisk voksende organisation, finansieret udelukkende med polsk kapital. I de sidste fem år har vi fordoblet antallet af medarbejdere og er i øjeblikket over 300 ansatte.

Vores medarbejdere har mulighed for fuldt ud at udnytte deres viden og erfaring gennem ambitiøse og ansvarsfulde opgaver. Vi tilbyder også et dynamisk og mangfoldigt arbejdsmiljø, hvor hver ny dag bringer nye udfordringer.

Vi gennemfører en cyklisk medarbejdertilfredshedsundersøgelse, som giver os den viden, der gør det muligt for os at skabe et behageligt og udviklingsfremmende arbejdsmiljø.

De værdier, vi bygger på, er en positiv og åben virksomhedskultur og en god balance mellem arbejde og privatliv.

Alt dette, suppleret med meget gode relationer med vores samarbejdspartnere og kunder i Polen og i udlandet, sikrer, at vores virksomhed giver et stabilt arbejde i en god atmosfære, som fremmer et effektivt teamwork.


Under rekrutteringsprocessen er vi åbne over for kandidater. Hver enkelt af dem kan sende os henvendelser, mens de har fuld klarhed om, hvem der er hans eller hendes partner på den anden side af rekrutteringsprocessen. Kandidater behandles som klienter, der er vigtige for vores forretning, fordi ansættelseskontrakten også er en virksomhed. Kandidaten og arbejdsgiveren har noget at tilbyde under visse forhold, og hvis begge parter er enige om det, går vi ind i arbejdsgiveren - medarbejderforholdet. Vi er ærlige, professionelle og engagerede i forhold. Det er værd at understrege, at den person, der ønsker at blive ansat i vores virksomhed.

Vores team

Vi arbejder med mennesker, der er åbne for nye idéer og sætter pris på samarbejdet. Vi respekterer deres fritidsinteresser og støtter dem i at forfølge deres ambitioner.

MENNESKER MED PASSION
karieraImg02

Det vi tilbyder

Etisoft satser på udvikling af sine medarbejdere - ikke blot gennem nye og ansvarsfulde opgaver, men også gennem en række kurser og optræning. Vi har specielt udviklede individuelle programmer, som vores medarbejdere kan bruge til at udvide deres faglige viden, forbedre deres sproglige kundskaber og ikke mindst de bløde færdigheder.

Vi giver en attraktiv velfærdspakke

  • gruppeforsikring på gunstige vilkår
  • Medarbejder Pension Plan
  • årlige sociale arrangementer og helligdage
  • en bred vifte af ydelser fra firmaets socialfond
  • specielle priser på Benefit Multisport kort

 

Vi interesserer os for vores medarbejdere og beskytter deres rettigheder og sikkerhed.

Vi bestræber os på at støtte vores medarbejde i deres rolle som forældre ved at tilbyde dem fleksible arbejdstider, individuel arbejdstidsplan eller mulighed for at kombinere barsels- og forældreorlov med arbejde.