Robuste tablets

Robuste tablets

Industrielle tablets er moderne, robuste enheder designet til drift i miljøer med kraftigt støv og temperaturændringer. Udstyret med stregkodelæser, RFID-læser, trådløs kommunikation strømliner de arbejdet på lager, logistik og produktionsområde. De bruges til at indsamle data, spore produktflow, modtage operationer og varelager.

Robuste tablets kan modstå hyppige fald, de er modstandsdygtige over for vand, støv, snavs, vibrationer og stød, samt ekstremt høje og lave temperaturer.

det robuste hus beskytter skærmen, hjørnerne og kanterne på enheden mod beskadigelse. Et batteri med forlænget levetid, dockingstationer, hånd- eller gaffeltruck-beslag og et væld af tilbehør gør det muligt at tilpasse enheden til dine arbejdsforhold. Industrielle tablets, der bruger Android eller Windows, er nemme og intuitive at bruge. Zebras brede udvalg af robuste tablets giver dig mulighed for at vælge den rigtige enhed til alle forhold.

• trådløs kommunikation vil alle enheder i organisationen

• udskiftning af papirdokumentation

• adgang til data overalt i virksomheden

• mulighed for at arbejde på afstand og i marken

• integration af afdelinger gennem videomøder

Fordele

obszar-manufakturingobszar-officeobszar-shippingobszar-warehouse
Forespørgsel

Tablets til specielle opgaver

Tablets med vandtætte og støvtætte huse, modstandsdygtige over for ekstremt lave temperaturer, stød og vibrationer, er designet til brug i kølehuse, produktionshaller og håndteringsporte. Robuste industrielle tabletter kan modstå fald, der er uundgåelige i det daglige arbejde. En berøringsskærm, som fungerer, selv når den bliver våd, kan betjenes af en operatør iført handske. Afhængigt af applikationen er enhederne udstyret efter behov og tilpasset de opgaver, de skal udføre. Til lager-, logistik- eller produktionsafdelingen kan tabletten have indbygget stregkodescanner og RFID-læser. Du kan vælge tablets med Windows- eller Android-operativsystemer.

tablet na produkcję

Tablets til erhvervslivet

Tablets bruges mere og mere i alle områder af virksomheden. Enheder til forretningsformål adskiller sig fra kommercielle, primært i batterilevetid, holdbarhed og fejlfri drift. Til behovene i administrations-, kvalitets- og salgsafdelinger er letvægtsmodeller med en passende port, hvortil der efter behov kan tilsluttes en kodelæser, tastatur eller dockingstationsstativ, ideelle. Udstyret med en højhastighedsprocessor og trådløs datatransmission gør de dig i stand til at holde kontakten med den information og de personer, du har brug for. Både Windows- og Android-versioner af Zebra industrielle tablets giver den rigtige computerkraft. Begge operativsystemer muliggør den ekstremt hurtigt kørende applikation, som er nødvendig i marken og i virksomhedens lokaler.

tablet dla biznesu

Få mere at vide om dette produkt:

Back to top