INDUSTRIEL VELCROBÅND

Industriel velcro i form af en selvklæbende tape består af to dele, som kan åbnes og lukkes mange gange.
Anvendes i mange industrier, hvor der er behov for periodisk adskillelse af bundne elementer.
Det klæbende lag sikrer perfekt vedhæftning til limede overflader, hvorimod krog og løkkefastgørelser eller genlukkelige fastgørelser med svampeformede hoveder sikrer holdbar genlukkelig limning. Industriel velcro i form af en selvklæbende tape er et alternativ til skruer, bolte, snaps og andre traditionelle metoder til materiale binding.

Deres påføring er enkel, bindingen lavet ved hjælp af velcro er holdbar, modstandsdygtig og æstetisk. Ved at tage hensyn til brugen af ​​industriel velcro allerede på designstadiet af det endelige produkt sikrer man fraværet af problemer under produktsamlingen og giver behagelig vedligeholdelse under drift.

• hurtig og nem montering og demontering

• æstetiske, glatte og uforvrængede overflader

• eliminering af hulboring

• reduktion af vægten af ​​slutproduktet

• mulighed for gentagen binding af elementer

Fordele

branża-automotivebranża-electronicsbranża-constructions
Forespørgsel

INDUSTRIELLE VELCRO APPLIKATIONER

Industriel velcro bruges hvor:

  • der er behov for periodisk adskillelse af limede elementer (f.eks. paneler, dæksler, låg, der skal fjernes for vedligeholdelse af komponenter eller kabler nedenunder)
  • elementer er fastgjort midlertidigt (f.eks. midlertidig skiltning, elementer af udstillingsstandsdekoration)

Velcro er almindeligt anvendt i bilindustrien til montering af polstring, loftsbeklædninger og gulvmåtter i personbiler. I offentlige transportmidler til montering af væg- og loftpaneler, stoffer i sæder og ekstraudstyr. I skibs- og yachtfremstilling bruges selvklæbende velcro til at fastgøre polstring, dekorative elementer og let elektronik. I byggebranchen bruges krog og løkke genlukkelige fastgørelsesanordninger til fastgørelse af indvendige finishdetaljer, montering af sæder, dæksler, skjolde og afdækningslister. Tynd velcro bruges til udsmykning af butikker og messestande.

GENLUKKELIGE BEFÆSTIGELSER MED SVAMPEFORMET HOVED

DualLock genlukkelige fastgørelsesanordninger med svampeformede hoveder er designet af 3M. Hundredvis af svampeformede mikrosammenlåsende hoveder er tæt pakket på overfladen af ​​den selvklæbende plastiktape. De sikrer høj mekanisk styrke og holdbarhed af bindingen under krævende brugsforhold og med flere “genåbninger”. Styrken af ​​bindingen opnået med de svampeformede genlukkelige befæstigelser er så høj, at den kan erstatte andre mekaniske bindinger. Brugen af ​​selvklæbende velcro gør det nemmere at lime materialer med forskellige termiske udvidelseskoefficienter, hvilket yderligere dæmper vibrationer og gør strukturen mere støjsvag. Systemet med svampeformede hoveder giver en permanent og stabil sammenføjning af elementer uden tilbageslag og forskydninger, der er typiske for klassiske krog-og-løkke genlukkelige fastgørelser. Genlukkelige fastgørelsesanordninger med svampeformede hoveder adskiller sig i typen af ​​det anvendte klæbemiddel og krogenes tæthed. Denne mangfoldighed gør det muligt at vælge de optimale parametre for bindingen afhængigt af de materialer, hvorfra de bundne elementer er lavet, og driftsbetingelserne for det færdige produkt. DualLock™ Tynde genlukkelige fastgørelseselementer kan bruges til applikationer, hvor høj styrke af bindingen ikke er påkrævet. De har dog mindre svampeformede hoveder, hvilket gør bindingen med denne genlukkelige fastgørelse tyndere.

GENLUKKELIGE KROGE OG LØKKER

Velcrolukninger findes almindeligvis på sko og jakker. De bruger elastiske kroge, der hægtes ind i elastiske løkker for at danne en binding. Denne idé fungerer også meget godt i industrielle applikationer. Industriel velcro på et selvklæbende lag letter limning af elementer lavet af forskellige materialer. Selvklæbende krog og løkke genlukkelige fastgørelsesanordninger bruges til at lime lette strukturer, tynde materialer og stoffer. Samtidig giver de et stærkt bånd mellem materialer, er fugtbestandige og kan bruges til udendørs applikationer.

Back to top