Produkter

Fordele

obszar-manufakturingobszar-shipping

ETISZOP-PRODUKTIONSSTYRING

Processstyringssystemet etiSZOP er et MES-klassesystem, der understøtter den nuværende produktionsprocesstyring. Det er en platform, der koordinerer, produktions- og logistikprocesser fra det øjeblik, hvor råmaterialet modtages fra leverandøren, til afsendelse af færdige varer til kunden. Ved at bruge moderne mærkningssystemer, gør etiSZOP det muligt at mærke råvarer, halvfabrikata og færdige varer. Alle data vedrørende produktionsprocesser såsom produktionstid, omskiftning, maskinfejl (...)

Læs mere Forespørgsel

Fordele

obszar-shippingobszar-warehouse

ETISTOCK – RFID-LAGERLAGER

EtiSTOCK lager er et styringssystem til forsendelseslageret, som løbende overvåger sin beholdningsbalance og signalere behovet for lagerpåfyldning til leverandøren. Anvendelsen af ​​RFID-identifikationsetiketter i mærkning af logistiske enheder, gør det muligt i realtid at kontrollere status og registrering af kvitteringer og frigivelser af produkter fra lageret. Varerne, der er gemt i et forsendelseslager, tilhører leverandøren, indtil de (...)

Læs mere Forespørgsel

Fordele

obszar-manufakturing

APS AUDITOR

Auditor APS - et system, der automatiserer processen med at gennemføre revisioner i en virksomhed. Det er et værktøj, der optimerer revisionshandlinger inden for blandt andet styring af infrastruktur, produktionsprocesser, sundhed og sikkerhed og 5S-metode. APS Auditor gør det muligt at planlægge og oprette en tidsplan for revisioner og udføre en (...)

Læs mere Forespørgsel
Back to top