chwilowka online

title

text

biznes01

CSR

Vi ønsker at handle på en transparent måde og i overensstemmelse med gældende nationale love, og vi har derfor valgt at tilslutte os FN's Global Compact - verdens største initiativ for virksomheders samfundsansvar og bæredygtig udvikling. Vi har derved forpligtet os til at respektere de grundlæggende principper om menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption. Det er vores prioritet at sikre vores medarbejdere et optimalt arbejdsmiljø, hvor der vises respekt for menneskerettigheder og ligestilling. Vi er bevidste om vores ansvar for at begrænse vores miljøpåvirkning og vi har derfor i årevis arbejdet målrettet på at bruge miljøvenlige teknologier.

Samfundsansvar

Vi støtter en række projekter inden for udvikling af kultur og kunst samt uddannelse af unge talenter. Vi engagerer os, både individuelt og som firma, i velgørende aktiviteter, der har til formål at hjælpe dem, der har mest brug for det. Vi har i årevis deltaget i initiativet "Szlachetna Paczka" [Varmhjertet Pakke]. Vi samfinansierer sportsaktiviteter for børn og unge. Vi støtter aktivt sports-, sejlads- og kiteboardingholds.

biznes02
biznes03

Miljøansvar

Vi arbejder ansvarligt og bevidst mod at drive vores virksomhed med respekt for miljøet. Vi satser på forskning og analyserer vores miljøpåvirkning samt gennemfører miljømæssige projekter. Vi øger medarbejdernes kvalifikationer og deres bevidsthed om hvordan vi kan minimere den negative påvirkning på miljøet.

Mennesker med passion

Medarbejderne i ETISOFT er mennesker med passion og fritids interesser, bl.a. passionerede sportsfolk, ihærdige cyklister, joggere, klatrere, sejlads- og surfingamatører eller bluesmusikere. Vi støtter dem i at opnå deres mål ved at skabe egne hold: fodbold, cykling og kiteboarding.

 
Joanna
Joanna
Ludzie z pasją DK
er uddannet grafisk designer og en entusiast af ekstreme vandsports. Hun er et medlem af ETISOFT Kite Team.
Krzysztof
Krzysztof
Ludzie z pasją DK
er ansat som produktchef i forsknings- og udviklingsafdelingen og i sin fritid dyrker han bjergklatring og cykling.
Krzysztof
Krzysztof
Ludzie z pasją DK
arbejder i salgsafdelingen i Etisoft Krakow og i sin fritid spiller han klarinet i bandet LajkFolk.
Przemysław
Przemysław
Ludzie z pasją DK
Przemek, en uddannet grafisk designer og teknolog, og en bluesentusiast, guitarist og medstifter af grupperne Black Amber og Around The Blues. Han har optrådt ved de største bluesfestivaler i Polen.