chwilowka online

title

text

ekspert01

Teknologier

Moderne teknologier, en stor og konstant voksende maskinpark samt en bred vifte af produkter gør, at vi er i stand til at imødekomme vores kunders højeste forventninger i forhold til mærkning og automatisk identifikation.

Skæreteknologier
 • Laserskæring
 • Langskæring
 • Die cutting
 • Kiss cutting
 • Plotterskæring
Trykteknologier
 • Flexografi
 • Digital print
 • Termotransfer industriprint
 • Serigrafi

Vi udskærer både etlags- og flerlagsetiketter samt direkte klæbende lag. Skæring ved fladstansning gør det muligt at opnå de ønskede former, selv fra tykke og ekstremt hårde materialer. Vi øger konstant vores produktionskapacitet ved at udvide vores maskinpark med mere effektivt udstyr, som gør det muligt for os til at minimere produktionsomkostningerne.

Laboratorium

Vores laboratorium er udstyret med apparatur, som muliggør testning efter retningslinjer fastsat af den internationale sammenslutning for den selvklæbende etiketindustri FINAT. Faglært laboratoriepersonale udfører tests af materialer, der er udvalgt af teknologer og specialister fra forsknings- og udviklings afdelingen ud fra de af kunden specificerede forhold og omfang.

Vores tilbud omfatter følgende tests:
 • adhæsion til forskellige substrater
 • forskydningsstyrke
 • klimaprøver ved forskellige temperaturer og fugtighedsforhold
 • holdbarhed af print
 • verificering af stregkoder og 2D
ekspert02
eksper03

Forskning og udvikling

Vores produktchefer analyserer omhyggeligt kundernes behov og på baggrund af deres specifikationer leverer passende løsninger, som opfylder alle krav, vores kunder stiller.

Vores arbejde er baseret på ekspertviden og søgning efter nye teknologier og materialer. Vi samarbejder med de bedste leverandører af materialer og udstyr og udfører løbende tests, og vi er derfor i stand til at imødekomme krav fra kundernes mest krævende applikationer

Kvalitet

Med det formå løbende at forbedre kvaliteten af varer og ydelser har Etisoft implementeret kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med følgende standarder:

PN-EN ISO 9001:2015

anvendelsesområde: udvikling, implementering, mærkning og automatiske identifikationssystemer, herunder: hardware, software, teknisk rådgivning og produktion, handel med forbrugsvarer og materialer til mærkning og samling af produkter

PN-EN ISO 14001:2015

anvendelsesområde: udvikling, implementering, mærkning og automatiske identifikationssystemer, herunder: hardware, software, teknisk rådgivning og produktion, handel med forbrugsvarer og materialer til mærkning og samling af produkter

 

I Samarbejdet med virksomheder fra bilindustrien skal vi konstant tilpasse det eksisterende integrerede styringssystem til bilindustriens kvalitetsstyringsstandarder - IATF 16949. Under produktionsprocessen bruger vi et produktionssporingssystem, der gør det muligt at identificere materialer, komponenter og udstyr, der anvendes på alle produktionsstadier. Samtidig bruger vi kvalitetsbekræftelse af produkter på alle trin i produktionsprocessen.

Erfaring

I mere end 20 år har vi leveret omfattende løsninger til automatisk identifikation af varer, fra etiketter og mærkninger til komplekse systemer, hvor der bruges stregkoder eller RFID teknologi.

Vores mangeårige erfaring, systematisk udvidede produktportefølje og professionelt personale har gjort det muligt for os at opnå en førende position i branchen. Gennem det mangeårige samarbejde med de største virksomheder i bilindustrien, radio- og tvbranchen, husholdingsbranchen og i mange andre brancher, er vi fleksible til at kunne møde udfordringerne fra de mest krævende applikationer.

ekspert06