chwilowka online

title

text

aaa

Kemi og laboratorier

 

Vi tilbyder etiketter, der er modstandsdygtige over for kemikalier og opløsningsmidler, beregnet til mærkning af prøveglas og beholdere, som opbevares dybfrosne, steriliseres i autoklaver og udsættes for gammastråling.

Til mærkning af kemiske produkter anvendes etiketter med farvet underprint, udfærdiget i overensstemmelse med industriens standarder.

Specielt designet til farmaceutiske og medicinske laboratorier har vi udviklet etiCALLS-system, der giver let og uafhængigt design og udskrivning af etiketter, der er resistente over for mange faktorer og garanterer langvarig holdbarhed.

 

temp - opis 196c chemicals water oil radiation abrasion printer color

inne1
inne2

FMCG

Vi tilbyder produktmærkninger trykt i flexografi efter kundens specifikation og design. Vi anbefaler etiketter lavet i metalliseret film eller højtransparente materialer med forgyldning, sølvbelægning, skinnende lakker og andre dekorative teknikker.

I vores tilbud findes også alle typer industrielle mærkninger til fabrikker, pakhuse, udstyr og fast anlæg, samt logistiske etiketter udført i standarder GS1 og ODETTE.

For FMCG branchen anbefales også systemer og udstyr til automatisk mærkning af produkter på produktionslinjen og IT-systemer der støtter produktionsstyring med det nødvendige udstyr og fobrugsmaterialer.

EtiCLIPS-systemet understøtter kunder, der er interesseret i individuel udskrivning af farveetiketter. Løsningen understøtter, især brancher, hvor tiden er afgørende, dvs. fødevarer, konfekture eller bagerier. ”Just in-time” udskrivning af etiketter selv i små serier og ved hjælp af forskellige etiketmaterialer - disse er de vigtigste funktioner i etiCLIPS.

 

100c water oil abrasion printer color

Byggeri

 

Til mærkning af byggematerialer anbefales etiketter til direkte påsætning på produkter der opbevares på paller, også uden for lagerhaller. Mærkningerne er modstandsdygtige over for vejrlig og letter automatisk identifikation af produkter. Takket være anvendelsen af RFID-tags er læsningen mulig, selv når etiketten ikke er synlig, for eksempel gennem en gaffeltrucks rude.

Til byggebranchen anbefales også logistiske etiketter udført i standarder GS1 og ODETTE samt forskellige industrimærkninger sammen med printere, software og IT-systemer, der understøtter styring af produktionen.

 

100c water oil abrasion printer rfid

inne3