chwilowka online

title

text

 

Etiketter og mærkninger

Vi er specialiseret i fremstilling af teknisk mærkning til industrielle applikationer, udfærdiget i henhold til kundens specifikationer. Vi tilbyder en bred vifte af standard mærkninger og forbrugsmaterialer, både klæbende og ikke-klæbende, fremstillet af folie eller papir, i en hvilken som helst størrelse eller form. Til brugerspecifikke anvendelser og aplikationer, der er udsat for ekstreme forhold, vil vores specialister vælge løsninger, der opfylder vores kunders individuelle behov i forhold til holdbarhed, materialets modstandsdygtighed og print. Den moderne teknologi gør det muligt for os at kunne tilbyde unikke flerlagsetiketter samt etiketter og mærkninger til print i RFID-teknologi.

kompleks01
kompleks002

Funktionstilbehor

Vi tilbyder en bred vifte af klæbemateriale, som muliggør hurtig, æstetisk og tæt forbindelse af detaljer og samtidig bevarer de relevante mekaniske egenskaber. Afhængigt af kravene kan vi tilbyde bånd til permanent eller midlertidig forbindelse. For at sikre korrekt fungering af elektronisk udstyr anbefales dielektriske elementer fremstillet af polycarbonat, pressboard og polypropylen. Med avancerede teknologiske muligheder kan vi tilpasse udformningen af isoleringsmaterialer til en bestemt applikation. Vi har en bred vifte af materialer til beskyttelse af udstyr og produkter under arbejdet, opbevaring og transport. Beskyttende materialer kan fås med eller uden et klæbelag, i form af bånd eller plader, og takket være stansningsenheder også i form af dedikerede profiler.

 

Udstyr

Vores program omfatter industrielle etiketteringsmaskiner fra verdens største producenter. Til applikationer, hvor der kræves mærkning af produkter direkte på deres overflade uden brug af etiketter, tilbyder vi printsystemer som Thermal InkJet. Desuden tilbyder vi systemer til automatisk mærkning af produkter på produktionslinjen - Print and Apply - som væsentligt reducerer etiketteringstiden, og mangfoldigheden af applikationsmetoder gør det muligt at tilpasse løsningen hver produktionslinje. Vi sikrer integration af vores systemer med den nuværende infrastruktur. Vi tilbyder løsninger, der omfatter design og fremstilling.

kompleks03
kompleks04

Systemer og software

Vi designer og implementerer systemer baseret på automatisk identifikationsteknologi. Vi tilbyder såvel løsninger for små arbejdsstationer som komplekse programmer, der understøtter produktionsstyring og drift af lagersystemer ved hjælp af stregkode- eller RFID teknologi. Vores produktprogram suppleres med egenudviklede løsninger til nem og hurtig design og udskrivning af etiketter samt applikationer til integrering af printere med ekstern software. Vores systemer samarbejder med databaser, kontrol- og måleudstyr samt lager- og salgssystemer. Implementeringsprojekter overvåges af vores projektledere, som sikrer, at alle aktiviteter gennemføres i overensstemmelse med projektstyringsmetodologi. Vores specialiserede helpdesk og eksperter fra IT- og serviceafdelingerne forestår løbende vedligeholdelse af de implementerede systemer.

 

Teknisk support

Med et stort og løbende udviklet serviceområde kan vi servicere vores kunder på omfattende vis. Vores supportspecialister står til rådighed på alle stadier i implementeringsprocessen og foretager også brugeroplæring. Vi udfører garanti- og postgaranti-reparationer af vores udstyr, systemer og software. Kunderne kan få løbende teknisk bistand fra vores helpdesk enten via telefon eller e-mail, og om nødvendigt også via TeamViewer applikationen.

kompleks05