chwilowka online

title

text

ekspert01

Teknologier

Moderne teknologier, en stor og konstant voksende maskinpark samt en bred vifte af produkter gør, at vi er i stand til at imødekomme vores kunders højeste forventninger i forhold til mærkning og automatisk identifikation.

Skæreteknologier
 • Laserskæring
 • Langskæring
 • Die cutting
 • Kiss cutting
 • Plotterskæring
Trykteknologier
 • Flexografi
 • Digital print
 • Termotransfer industriprint
 • Serigrafi

Vi udskærer både etlags- og flerlagsetiketter samt direkte klæbende lag. Skæring ved fladstansning gør det muligt at opnå de ønskede former, selv fra tykke og ekstremt hårde materialer. Vi øger konstant vores produktionskapacitet ved at udvide vores maskinpark med mere effektivt udstyr, som gør det muligt for os til at minimere produktionsomkostningerne.

Laboratorium

Vores laboratorium er udstyret med apparatur, som muliggør testning efter retningslinjer fastsat af den internationale sammenslutning for den selvklæbende etiketindustri FINAT. Faglært laboratoriepersonale udfører tests af materialer, der er udvalgt af teknologer og specialister fra forsknings- og udviklings afdelingen ud fra de af kunden specificerede forhold og omfang.

Vores tilbud omfatter følgende tests:
 • adhæsion til forskellige substrater
 • forskydningsstyrke
 • klimaprøver ved forskellige temperaturer og fugtighedsforhold
 • holdbarhed af print
 • verificering af stregkoder og 2D
ekspert02
eksper03

Forskning og udvikling

Vores produktchefer analyserer omhyggeligt kundernes behov og på baggrund af deres specifikationer leverer passende løsninger, som opfylder alle krav, vores kunder stiller.

Vores arbejde er baseret på ekspertviden og søgning efter nye teknologier og materialer. Vi samarbejder med de bedste leverandører af materialer og udstyr og udfører løbende tests, og vi er derfor i stand til at imødekomme krav fra kundernes mest krævende applikationer

Kvalitet

Med det formå løbende at forbedre kvaliteten af varer og ydelser har Etisoft implementeret kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med følgende standarder:

PN-EN ISO 9001:2008

indenfor: udfærdigelse, implementering, service på systemer for mærkning og automatisk identifikation, herunder værktøjer, software, teknisk vejledning og fremstilling af forbrugsmaterialer;

PN-EN ISO 14001:2004

indenfor: fremstilling af udstyr til mærkning og montering af produkter, implementering og service på systemer til mærkning og automatisk identifikation, samt fremstilling af forbrugsmaterialer.

 

Idet ETISOFT samarbejder med firmaer fra bilindustrien, modificerer vi løbende det integrerede ledelsessystem for at tilpasse systemet til kravene i henhold til ISO/TS 16949 teknisk specifikation. I løbet af produktionsprocessen bruger vi et sporingssystem til identifikation af materialer, komponenter og udstyr, der anvendes i alle faser af produktionen. Samtidig udfører vi kvalitetskontrol af produkterne på alle trin i produktionsprocessen.

Erfaring

I mere end 20 år har vi leveret omfattende løsninger til automatisk identifikation af varer, fra etiketter og mærkninger til komplekse systemer, hvor der bruges stregkoder eller RFID teknologi.

Vores mangeårige erfaring, systematisk udvidede produktportefølje og professionelt personale har gjort det muligt for os at opnå en førende position i branchen. Gennem det mangeårige samarbejde med de største virksomheder i bilindustrien, radio- og tvbranchen, husholdingsbranchen og i mange andre brancher, er vi fleksible til at kunne møde udfordringerne fra de mest krævende applikationer.

ekspert06